NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

sâmbătă

Care alunite au potential cancerigen?


Fiecare dintre noi are una sau mai multe alunite raspandite pe tegument in diferite regiuni. 


Nu o singura data ne-am intrebat daca ceste alunite au potential cancerigen sau nu.
Raspunsul corect nu poate veni decat din partea specialistului. Din acest motiv, cu ocazia Zilei Europene de lupta impotriva melanomului Societatea Romana de Dermatologie lanseaza o campanie nationala de depistare a cazurilor de cancer de piele . 
Pe parcursul a doua saptamani vom beneficia de consulturi dermatologice gratuite care ne pot oferi informatii despre alunitele noastre. 
De asemenea ni se vor oferi sfaturi in legatura cu expunerea la soare ( cand? cum? cat?) dar si despre modalitatile eficiente de fotoprotectie. 
In cele ce urmeaza va prezentam cateva dintre aceste sfaturi, precum si pericolul si beneficiile soarelui si va oferim ocazia de a afla tipul dvoastra de piele(fototipul).


Sfaturi utile:
Din pacate, nu exista un remediu rapid pentru arsuri minore! Racorirea, compresele umede, baile si lotiunile calmante reprezinta o usurare, alinare.
In special protectia copiilor este foarte importanta din moment ce, in mare parte a timpului vietii noastre, expunerea are loc inainte de 20 ani, iar efectele se vad dupa inca 20!
Nu va maltratati alunitele! Puteti provoca o tragedie.
Nu smulgeti firele de par de pe alunite!
Taiati-le cat mai scurte, neatingand alunitele!
Cremele de protectie solara nu asigura un ecran 100% sigur. Incercati sa va protejati suplimentar alunitele si pielea prin respectarea orelor de plaja .
Sorele poate provoca microcicatrici la nivelul neuronilor care in timp pot provoca scaderea coeficientului de inteligenta si pot duce chiar la epilepsie. Purtati o palarie!
Lasati dermatologul sa opereze alunitele! Specialistul, prin definitie, stie ceea ce este mai bine pentru alunite si pentru dvoastra.
Folositi creme de protectie solara si in zilele innorate. Radiatiile solare trec si prin patura de nori.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger