NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

joi

Aplicaţia care te anunţă de fetele singure de pe Facebook!


Dacă eşti utilizator de Facebook şi cauţi aventuri amoroase, probabil că urmăreşti în mod regulat paginile fetelor pe care le simpatizezi şi pe care ai vrea să le cunoşti mai mult decât virtual, iar în momentul în care vezi că printre activităţile recente apare "went from in a relationship to single", fără îndoială ieşi la atac. Acum există şi o aplicaţie care să te ajute să vânezi mai bineBreakup Notifier.
Această aplicaţie te anunţă când o persoană s-a despărţit. Sigur, nu te va ţine la curent cu toţi prietenii din listă decât dacă îţi doreşti acest lucru. Tu trebuie să selectezi personele de care eşti interesat şi doar despre acelea vei primi pe mail veştile bune sau rele. Breakup notifier te anunţă şi când cineva îşi găseşte un partener sau o parteneră.
Aplicaţia este una special creată pentru Facebook şi este gratuită. Nu e exclus ca în viitor să fie disponibilă contra-cost, deci dacă sunteţi interesaţi ar fi cazul să o încercaţi acum.
Peste 100.000 de utilizatori Facebook folosesc deja aplicaţia Breakup Notifier.

2 comentarii:

Clax spunea...

Interesanta aplicatie, mai ales pentru micii 'vanatori' de pe facebook :P
Nu o sa mai fie mult timp free.

Anonim spunea...

DR.DAWN si vraja lui de dragoste sunt inger pe pamant, are atata caldura, subliniaza alaturi de tine de parca ar fi fost copilul tau, multumesc mult doctore m-ai facut sa zambesc din nou aducandu-mi sotul cu vraja ta de dragoste, dupa m-a părăsit timp de 9 luni, chiar acum, suntem fericiți împreună, mă tratează ca pe o regină și îmi arată suficientă dragoste,
Dacă cineva dorește să se reîntâlnească cu partenerul tău.
Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
Dacă vrei să vindeci boala.
Dacă ai nevoie de vrajă de promovare.
Dacă doriți să opriți avortul spontan.
Dacă vrei să nu te mai masturbezi.
Și alții, contactați Dr. DAWN, e-mail: findritualforlife@gmail.com
Whatsapp: +3550685677099/
+2349046229159

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger