NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

miercuri

VIteza de navigare Firefox


Vesti bune pentru utilizatorii de Firefox. Acum se poate mari viteza de navigare si de procesare a browserului. Dupa cum multi stiu, Firefox necesita resurse destul de multe pentru procesare si cateodata se poate bloca atunci cand incerci sa faci doua lucruri deodata. Acest lucru se datoreaza faptului ca Firefox este realizat in asa fel incat sa accepte numai cate o comanda. Iata cum poti sa maresti viteza browserului Firefox.
Instructiuni
  1. Deschide Firefox si tasteaza in campul pentru adresa about:config.
  2. Navigheaza in josul paginii si modifica valorile urmatorilor parametri.
    • network.http.pipelining
      Schimba variabila in TRUE. Da dublu click pe parametru pentru a face acest lucru.
    • network.http.proxy.pipelining
      Schimba variabila in TRUE.
    • network.http.pipelining.maxrequests
      Valoarea implicita este 1. Pune un numar mai mare, de exemplu 5, pentru a permite Firefox sa execute mai multe cereri deodata.
  3. Dupa ce ai terminat de facut pasul 2, da click dreapta pe orice spatiu liber din pagina si alegeNew>Integer. Numeste acest parametru nglayout.initialpaint.delay. Seteaza valoarea pe 0. Acest lucru reprezinta timpul pe care il petrece Firefox pentru a raspunde la comenzi.
  4. Daca stergi istoria paginilor accesate, de asemenea vei mari viteza. Du-te in meniul Tools si alege Clear Private Data.
  5. Adu-ti aminte sa stergi o data pe saptamana istoria paginilor accesate pentru a elibera memorie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger