NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

duminică

Remedii naturiste pentru par

Remedii naturiste pentru parul lipsit de stralucire



Pentru a avea un par plin de stralucire folositi fara nici o retinere masti cu galbenus de ou, miere, avocado si unt de karite.Va puteti aplica o astfel de masca o data pe saptamana.


Anumite produse au beneficii considerabile asupra podoabei tale capilare. Este cazul uleiului de masline. Poti sa-ti dai cu ulei de masline pe par, iar inainte sa mergi la culcare sa-l infasori intr-un prosop. A doua zi, vei vedea ca este mult mai stralucitor, iar in timp va deveni si mai sanatos. Apeleaza la acest tratament o data sau de doua ori pe luna. 
Lamaia si otetul fac, de asemenea, minuni. Combina cele doua ingrediente cu apa calduta si da-ti cu solutia obtinuta pe par inainte sa te speli pe cap. Apoi, aplica samponul si masea-za-ti scalpul timp de 2-3 minute. La final, dupa ce te-ai clatit, aplica din nou pe par o parte din amestecul de lamaie si otet. Lasa-l sa actioneze timp de cateva minute, apoi clateste. Parul tau va arata mult mai bine. 
Un alt remediu este drojdia de bere, luata sub forma de capsule. Este recunoscuta pentru beneficiile pe care le are asupra parului, in special pentru stralucire.Uleiul de argan revitalizeaza parul tern si uscat. Aplica-l inainte sa te speli cu sampon pe toata lungimea parului, insistand asupra varfurilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger