NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

marți

Recuperare E-mail



1. Lasa fereastra de mail deschisa, daca tocmai ti-ai golit folderul Trash.
2. Descarca un program de recuperare a e-mailurilor, cum ar fi Recover My Email, Repair PST sau Email Recovery.
3. Mergi la optiunea “Open Email Data File” sau la o optiune asemanatoare, in functie de programul instalat. Foloseste bara de navigare din partea stanga a ecranului, pentru a gasi folderul in care este localizat programul tau de e-mail.
4. Da click pe fisierul de e-mail care are extensia “.pst”. Apasa pe butonul “OK”. Asteapta ca programul sa caute mesajele sterse.
5. Cauta prin lista de e-mailuri recuperate si vezi daca il gasesti si pe cel cu pricina, pe care il vrei inapoi. Da click pe el si apoi alege “Save as PST”, pentru ca mesajul sa fie trimis inapoi in Inbox. Repeta procedura in cazul fiecarui mesaj pe care vrei sa-l recuperezi.
Daca nu stii exact cum se numeste mesajul, atunci poti aranja e-mailurile dupa data sau dupa numele persoanelor care le-au trimis.
De asemenea, este inutil sa incerci sa recuperezi mesaje care sunt stocate online, cum ar fi cele de pe site-urile Yahoo sau Gmail. Instrumentele mentionate mai sus functioneaza doar in cazul programelor instalate pe computer, de pilda de la Microsoft sau Mozilla.
La Yahoo exista un formular pe care il poti completa. Reprezentantii companiei nu garanteaza ca iti pot recupera mailul si daca acesta a fost sters cu mai mult de 24 de ore in urma nici nu mai este nevoie sa te obosesti, pentru ca nu se mai poate face nimic.

tags: mail sters, mi-am sters un e-mail, recuperare e-mail sters, cum anulez stergerea unui e-mail, anulare stergere mail, mail sters din greseala, mail greseala, mail recuperare

1 comentarii:

Cezy spunea...

Buna
Am instalat Recover my email ..... dau la Open Email File dar nu stiu ce sa caut, si anume programul de email, cum fac asta ca nu pricep :(
Te rog, vreau sa recuperez un email important

Raspuns urgent

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger