NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

vineri

Opossumul sasiu

Este vorba de o femela de opossum botezata Heidi, care traieste,la ora actuala, in gradina zoologica din orasul Leipzig si a devenit, fara voia sa, cel mai faimos animal de pe Internet la ora actuala. In ciuda imaginii sale dragalase si a fizionomiei pline de umor, dupa standardele omenesti, Heidi are in spate o poveste trista, fapt ce i-a adus zeci de mii de admiratori in toata lumea, numarul acestora crescand zilnic.
Heidi a inspirat deja un cantec devenit vedeta pe portalul YouTube, precum si o jucarie care reproduce fidel fizionomia sa unica, datorata privirii crucise.
Micuta opossum, impreuna cu sora sa Naira, a fost abandonata in apropierea unui adapost pentru animale, din statul american North Carolina.
Din fericire, Heidi a ajuns intr-o gradina zoologica din Germania, iar in prezent, popularitatea sa a depasit-o pe cea a caracatitei Paul, faimosul prezicator al rezultatelor meciurilor de la Campionatul Mondial de Fotbal din 2010.
Conform cotidianului Der Spiegel, Heidi a devenit faimoasa dupa ce reporterii tabloidului german Bild au fotografiat animalele care urmau sa fie expuse in Gondwanaland, o noua sectiune deschisa publicului in gradina zoologica din Leipzig.
Oficialii gradinii zoologice declara ca afectiunea oculara de care sufera Heidi s-ar putea datora unor carente alimentare sau faptului ca este supraponderala, iar privirea sa sasie ar putea fi cauzata de acumularile de grasime din zona orbitelor.
"In afara de factorul estetic, situatia in care se afla Heidi nu-i creeaza acesteia probleme. Opossumii sunt, oricum, animale nocturne, iar pentru ei simtul mirosului este mai important decat vazul", declara ingrijitorul sau.
Heidi are deja o pagina personala pe Internet, precum si un profil pe reteaua Facebook, unde simpatica femela de opossum are peste 112.000 fani.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Te interesează un schimb de link?
www.ficurios.wordpress.com -blogul meu!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger