NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

miercuri

Micul dejun consistent – secretul scăderii în greutate


Pentru a slăbi, cercetătorii germani recomandă ca la prima masă a zilei să mâncăm câteva felii de brânză, câteva felii de şuncă, două ouă prăjite sau fierte, o legumă proaspătă, un fruct proaspăt şi să bem un pahar de lapte sau o cană de ceai
Un grup de cercetători germani de la Universitatea din Munchen susţin că au descoperit cea mai eficientă metodă de a scăpa de kilogramele în exces, informează revista Time. Potrivit specialiştilor, secretul unei diete de succes constă într-un mic dejun consistent, deoarece acesta stimulează arderea grăsimilor şi menţine senzaţia de saţietate pe tot parcursul zilei. În plus, această regulă trebuie menţinută şi după scăderea în greutate, pentru a preveni reîngrăşarea.
Pentru a ajunge la această concluzie, oamenii de ştiinţă au monitorizat timp de două săptămâni 380 de persoane, dintre care 280 erau obeze, iar restul de 100 aveau o greutate normală. În acest interval de timp, subiecţii au trebuit să mănânce în fiecare dimineaţă câteva felii de brânză, câteva felii de şuncă, două ouă prăjite sau fierte, o legumă proaspătă, un fruct proaspăt şi să bea un pahar de lapte sau o cană de ceai. Pentru a mai diversifica meniul, participanţii la studiu puteau înlocui această variantă cu o porţie de lapte fiert peste care se adăugau cereale integrale, două-trei felii de unt cu gem şi un pahar de suc natural din fructe şi legume făcut în casă. Contraindicate la orice masă a zilei era pâinea albă, sucurile din fructe cumpărate din magazin, preparatele de tip fast-food, cartofii prăjiţi şi fripturile făcute în ulei. Experţii germani susţin că astfel organismul primeşte doza zilnică de nutrienţi încă de la prima ora a zilei, iar corpul nu va mai simţi nevoia să mănânce mai mult pe parcursul zilei.La sfârşitul perioadei de monitorizare, voluntarii obezi au reuşit să slăbească până la 15 kilograme fără ca organismul acestora să resimtă efectele negative ale pierderii rapide în greutate, precizând că un mic dejun consistent i-a ajutat să nu mai mănânce mult pe parcursul zilei, iar cina era luată la ora 18 seara sau cu cel mult 4 ore înainte de a se culca.Participanţii care aveau o greutate normală au raportat că nu s-au îngrăşat.În plus, în urma cercetării s-a constatat că voluntarii obezi aveau cu 2,4 la sută mai puţină grăsime în corp şi cu 3,6 la sută mai puţine grăsimi în zona abdominală.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger