NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

sâmbătă

Metode de a-ti face vizitatorii sa revina pe site-ul tau

Succesul site-urilor depinde de masura in care vizitatorii se reintorc si acceseaza pagina web. Vizitatorii, care se reintorc pot fi transformati cu usurinta in clientii, care fac comenzi. Pe masura ce un vizitator se intoarce la site, va creste si increderea sa in pagina web si serviciile pe care le ofera. Prin urmare, iti prezint cateva metode care te vor ajuta sa-ti faci vizitatorii sa se intoarca pe site-ul tau:
1) Initiaza un forum, chatroom sau shoutbox
In momentul in care creezi un forum, un chatroom sau shoutbox, practic pui la dispozitia utilizatorilor tai un spatiu, unde isi pot expune opiniile si-I pui in legatura cu ceilalti utilizatori. In timp, acest lucru se va transforma intr-un sentiment de apartenenta la o comunitate, fapt care ii va determina pe vizitatori sa se reintoarca.
2) Creeaza un web log (blog)
Tine online un jurnal, sau ceea ce se numeste blog, pe care sa-l actualizezi cu informatii la zi. Prin firea lor, oamenii sunt curiosi si iti vor urmari blogul pentru a afla noutatile. Un blog va da site-ului tau credibilitate si va arata vizitatorilor, fata umana, respectiv o persoana reala, care se ocupa de site.
3) Realizeaza sondaje si chestionare
Sondajele si chestionarele sunt forme de interactiune, pe care ar trebui sa le adaugi pe site-ul tau. Acestea le vor oferi utilizatorilor ocazia de a-si face cunoscuta opinia si sa se implice in activitatea de pe site. Asigura-te ca publici sondaje si chestionare relevante pentru publicul tau tinta, astfel incat acestia sa fie interesati sa voteze si de rezultatele finale.
4) Posteaza puzzle-uri, quizz-uri si jocuri
Imagineaza-ti cati angajati isi amana activitatea zilnica de la birou si foloseste aceasta situatie in interesul tau. Site-ul tau trebuie sa ofera o forma de distractie. Poti sa organizezi competitii cu scoruri si premii. In acest fel ii vei face pe utilizatori sa vina la tine pe site si sa castige marele premiu.
5) Actualizeaza-ti frecvent site-ul
Actualizeaza-ti site-ul cat mai des posibil cu contintul. Astfel incat vizitatorii cand se vor intoarce, vor vedea ceva nou de citit la tine pe site. Aceasta este cea mai cunoscuta si eficienta metoda de a face vizitatorii sa revina pe site. Totodata este si una dintre tehncile cel mai putin folosite, datorita webmaterilor lenesi. Nimeni nu va dori sa navigheze un site, care arata de zeci de ani la fel. Pastreaza-ti site-ul actualizat cu materiale proaspete.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger