NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

marți

Evita sa dai Informatii personale pe site-uri


Cum sa evitati sa dati informatii personale pe site-uri1. Evitati sa dati codul numeric personal decat daca sunteti sigur ca site-ul este de incredere si ca conexiunea este securizata.
2. Atunci cand faceti cumparaturi online asigurati-va ca site-ul este sigur.
3. Atunci cand va inregistrati pe un site fiti selectiv. Cititi conditiile inainte de a da informatiile pesonale. Cautati o casuta mica prin care permiteti companiei sa va trimita mesaje sau sa dea informatiile personale. De obicei aceasta casuta este bifata asa ca debifati-o.
4. Cautati pe site o politica a firmei. Daca nu gasiti una trimiteti un e-mail administratorului de site si cereti ca informatiile dvs personale sa nu fie folosite.
5. Daca ati primit un mail nedorit de la un site de unde ati cumparat ceva cautati o modalitate de a va dezabona de la acest site. Daca nu gasiti o metoda incercati sa raspundeti la mail cerand sa nu mai primiti e-mail-uri.
6. Atunci cand postati o discutie pe internet folositi numai primul nume sau un alias. Evitati sa dati orice informatii de contact alta decat adresa de mail sau pagina de internet.
7. Incercati sa faceti ca programul de navigare sa respinga mesaje publicitare nedorite, dar majoritatea paginilor nu vor mai merge fara acestea.

tags: informatii site, detalii personale furate, mi-a furat informatii personale, furt identitate, site-uri informatii personale, informatii personale site, informatii personale pe internet

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger