NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

sâmbătă

Ciocolata combate sindromul premenstrual

Printre motivele pentru care oamenii consuma tot mai multa ciocolata neagra se numara si cel legat de valoarea sa alimentara. 


Dat fiind aporul ei nutritiv (bogat in proteine, lipide , glucide , magneziu , fosfor, potasiu , calciu , cofeina), ciocolata a fost introdusa inca din timpul primului Razboi Mondial in ratiile alimentare ale armatelor moderne. 
Astazi, se stie bine ca 100 de grame de ciocolata acopera un sfert din nevoile energetice si nutritionale ale organismului, cu cele 500 de kilocalorii ale sale. 
Energizant de prima mana, ciocolata este la propriu si afrodisiac , intrucat contine doua substante cu verificate efecte tonifiante si excitante: cofeina si theobromina care actioneaza la nivelul creierului, blocand receptorii de adenozina, principala vinovata pentru diminuarea dorintelor erotice. 
Pentru doamne, ciocolata este de mare ajutor in combaterea sindromului premenstrual , contribuind la instaurarea unei stari generale de relaxare si alinand durerile specifice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger