NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

sâmbătă

Ce nu ar trebui sa scrii niciodata pe Facebook?


Fenomentul retelelor sociale a captat milioane de americani care publica fotografii, melodii preferate si detalii despre viata lor privata pe Facebook, MySpace, Twitter si alte site-uri similare. Impartasirea unor informatii iti poate dauna insa. Atentie!
Data si locul nasterii: Poti sa scrii in ce zi esti nascut, dar daca mentionezi anul si locul, atunci tocmai le-ai dat hotilor de identitati o cheie pentru a-ti fura viata financiara.
Planuri de vacanta: Postarea unor mesaje de genul "incepe numaratoarea inversa pana la vacanta in Maui!", "Doua zile si ajungem la Ritz Carlton!" - reprezinta o invitatie directa pentru hotii de locuinte. Posteaza mai degraba fotografii cand te intorci, daca vrei. Dar nu invita infractorii sa-ti jefuiasca locuinta, precizandu-le exact cand vei fi plecat de acasa
Adresa: Un studiu realizat recent releva ca utilizatorii de retele sociale se expun unui risc mai mare fata de hotii de identitate, prin prisma informatiilor pe care le publica pe aceste site-uri. 40% dintre acestia si-au publicat adresa, 65% nici macar nu au incercat sa blocheze strainii cu reguli de securitate. Iar 60% nu erau siguri ca "prietenii" de pe retelele sociale sunt intr-adevar persoane cunoscute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger