NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

miercuri

Blocare site-uri in Firefox

Cea mai simpla metoda de a bloca site-uri in Mozilla Firefox este sa folosesti un addon gratuit numit BlockSite. Acesta blocheaza site-uri ce au fost adaugate la lista sa neagra si poate fi folosit pentru a bloca si orice link-uri ce duc la site-uri blocate. De asemenea BlockSite este protejat de parola pentru a preveni schimbarea setarilor si folosirea de catre alte persoane.


Instructiuni




1.Deschide Firefox, da click pe Tools apoi pe Add-ons. Da click pe Get Add-ons apoi pe Browse All Add-ons. Scrie blocksite in bara de cautare dupa ce apare site-ul Mozilla Firefox pentru add-uri, dupa care apasa Enter.


2.Da click pe Add to Firefox in dreptul BlockSite. Lasa addon-ul sa se incarce apoi da click pe Install Now. Restarteaza Firefox.


3.Selecteaza Tools apoi Add-ons, dupa care da click pe Preferences pentru Block Site. Asigura-te ca sunt bifate casutele pentru urmatoarele: Blacklist; Enable BlockSite; Enable warning messages; Enable link removal.


4.Bifeaza Enable authentication apoi introdu o parola daca vrei sa opresti accesul altor utilizatori la setarile BlockSite.


5.Da click pe Add apoi introdu URL-ul site-ul pe care vrei sa il blochezi. Click pe OK. Repeta acest pas pentru a bloca site-urile dorite, sau da click pe Clear pentru a goli lista cu site-uri. 


Cand lista este completa, da click pe OK si restarteaza browser-ul.

1 comentarii:

Anonim spunea...

sincer nu am vazut un raspuns concret daca cineva au facut in paralel adica "la mine ii blocat siteul si la tine iti deschide siteul" dupa mine cea mai buna solutie este google adsense este valabil numai pt cei au cont pe google

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger