NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

sâmbătă

3 reguli de aur ca să slăbești

Regimurile alimentare sunt o modă în vremurile noastre. În cazul în care te prinde și pe tine microbul și treci la cura de slăbire, ține cont de câteva reguli! 

1. Mănâncă iaurt. Optează întotdeauna pentru cel simplu, fără chimicale, zahăr sau îndulcitori. Alege sortimente cu probiotice, microorganisme prietenoase care stimulează digestia. Aceste enzime stimulează arderea grăsimilor și împiedică depunerea lor. Dacă alegi două porții de iaurt pe zi, vei vedea rezultatele după 10, 15 zile.

2. Hidratează-te corect și complet! Cu siguranță ești deja la curent cu recomandarea tuturor medicilor de a bea cel puțin doi litri de apă în fiecare zi. Însă pe lângă aceasta, consumă o cană cu ceai verde, lapte de cocos sau un cocteil de sucuri naturale de fructe în care să adaugi fructe uscate de goji.

3. Ia vitamina B! Mergi la medic și solicită-i o rețetă pentru suplimente care să conțină un complex din vitaminele B. Acestea îți vor menține un nivel optim de energie, iar după o cură de 30 de zile vei observa diferența pe cântar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger