NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

marți

ANALIZA MECIURILOR oferita de GAZETA DE PARIU


ANALIZA MECIURILOR oferita de GAZETA DE PARIU 21.09.2010

ALRO Slatina - Vaslui *** Analiza: Despre echipa din Slatina nu se pot spune foarte multe, formatie de liga secunda care dupa primele 4 etape ocupa locul 12 in clasament cu 4 puncte dupa o victorie acasa si un egal in deplasare. In schimb cei de la Vaslui vin dupa 2 meciuri extraordinare victorie cu Otelul Galati scor 4-0 si dupa succesul in fata celor de la Dinamo din Stefan cel Mare scor 1-2 pentru echipa din Vaslui. Deci pronosticul meu pentru acest meci este unul foarte clar victorie Vaslui.

Juventus B. - Timisoara *** Analiza: Cosmin Contra noul antrenor al celor de la Timisoara vine dupa o victorie cu 2-1 in fata formatiei lui Viorel Moldovan, Sportul studentesc. Echipa Timisoreana ar trebuii sa nu aibe nici o problema contra formatiei Juventus Bucuresti echipa de divizia B care nu pot sa emita foarte mari pretentii in a elimina din Cupa Romaniei pe cei de la Timisoara. Pronosticul meu pentru acest meci este victorie Timisoara.

Dinamo - Ceahlaul *** Analiza: Pentru acest meci nu sunt prea multe vorbe de spus, cei de la Dinamo vin dupa infrangerea de la Vaslui dar totusi au un atac extraordinar si nu or sa intampine nici o problema in fata echipei Ceahlaul Piatra Neamt. Pronostic victorie Dinamo.

Mai multe detalii, analize si Biletul Zilei doar pe GAZETA DE PARIU

2 comentarii:

bov spunea...

ar merge pe 10-20 lei

informatia ta spunea...

http://gazetadepariu.blogspot.com/

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger