NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

duminică

Trupurile voastre se potrivesc in dormitor?

"Compatibilitatea sexuala este doar o vor ba aruncata de cineva candva sau chiar se poate discuta despre asa ceva la mo dul cel mai serios? Adica sunt oameni care, pur si simplu, nu sunt facuti sa aiba o relatie intima, deoarece corpurile lor sunt total, dar total in opozitie, sa spunem."


Compatibilitatea sexuala intre doi parteneri provine din intimitatea emotionala a cuplului.

Compatibilitatea tine, in primul rand, de atitudinea si men talitatea asemanatoare cu a partenerului fata de sex: impartasirea fara inhibitii a fanteziilor sexuale, dezvoltarea si implinirea sexualitatii prin celalalt, explorarea si rafinarea simturilor. Respectarea dorintelor partenerului si interesul pentru acesta sunt elemente de baza ale compatibilitatii.

"Performanta" sexuala nu este o calitate personala, ci un rezultat al dinamicii jocului erotic creat de ambii parteneri, fiecare asumandu-si rolul de participant activ si atent la dorintele si nevoile celuilalt. Adica "un dans in doi".

Cat despre problema incompatibilitatii organelor genitale, aceasta poate fi depasita daca exista disponibilitate, comunicare si ingeniozitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger