NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

luni

Sexul de dimineata


Pentru multi dintre noi, sunetul strident al ceasului cu alarma din fiecare dimineata nu este foarte placut, de cele mai multe chiar foarte deranjant. Dar ce ar fi daca ati transforma acest mod neplacut de a va trezi intr-o oportunitate erotica, un mod exploziv de a incepe o zi perfecta?
La urma urmei, oamenii de stiinta spun ca persoanele care isi incep ziua cu o partida de sex sunt mult mai sanatoase si mai fericite decat cele care nu fac asta.


Numai beneficii pentru sanatatea ta



Este clar, sexul de dimineata este bun pentru sanatate pentru ca "face abuz" de toate grupele de muschi si ofera inimii si plamanilor un exercitiu aerobic perfect.

O cercetare realizata de cei de la Universitate Belfast din SUA a stabilit faptul ca sexul dimineata reduce riscul de atac de cord, imbunatateste fluxul sangvin si activitatea aparatului circulator, reducand si presiunea arteriala. Alte studii au evidentiat rolul benefic al amorului dimineata in prevenirea dezvoltarii diabetului, ameliorarea migrenelor, reducerea durerii provocate de artrita si prevenirea endometriozei la femei (afectiune ginecologica caracterizata prin prezenta de tesut endometrial functional in afara cavitatii uterine).

Medicii chiar recomanda o frecventa de cel mult 3 ori/saptamana a sexului dimineata, atentionand insa ca o frecventa mai mare poate avea un impact negativ asupra sistemului imunitar, scazand rezistenta fizica a acestuia. "O partida de sex dimineata elibereaza oxitocina, "hormonul iubirii", iar cuplurile se simt indragostite si fericite pe tot parcursul zilei",

declara Debby Herbenick, autoarea cartii "Because it feels good". Sexul de dimineata te face mai puternica si mult mai frumoasa: aceasta activitate matinala iti poate intari sistemul imunitar pe tot parcursul zilei, prin cresterea nivelului de imunoglobulina A, protejandu-te astfel impotriva infectiilor. Si in timpul orgasmului sunt eliberate o serie de substante care cresc nivelul de estrogen, avand un efect benefic asupra tonusului si asupra texturii pielii si a parului. Nivelul de testosteron creste, la fel si cel de dopamina (care te ajuta sa ai energie) si oxitocina ("vinovat" de starea de bine).


Trezeste-l usor...



Se spune ca barbatii sunt innebuniti dupa partidele matinale de sex, in timp ce femeile adora acest gen de activitate noaptea. Poate ca ei stiu sa faca diferenta dintre o zi buna si una extraordinara...

Pentru a evita sa te ridici din pat dimineata, inainte de a initia o partida matinala de amor, mai bine faci cateva pregatiri cu o seara inainte. Pregateste pe noptiera cateva bomboane mentolate pentru a avea grija de "respiratia de dragon", inainte sa inceapa "nebunia diminetii". Si nu uita, bineinteles, sa ai la indemana un prezervativ.

Cand te-ai trezit, incepe sa ii saruti incet fata, apoi corpul, sa ii maingai trupul si coboara cu mana acolo... jos. Lipeste-te de el, onduieste-te usor, sopteste-i cuvinte dulci si scoate-i, cu grija, hainele, iar de aici nebunia poate incepe!

"Imi place senzatia de excitatie pe care o are inainte de a deschide ochii! Din acest motiv ador sexul de dimineata", spune Miruna. Ada se simte excitata atunci cand isi vede iubitul cum sta intins pe spate si doarme.

"Il vad asa, neputincios, ca un copil, vulnerabil si nu ma pot abtine sa nu 'profit de situatie'. Cine se scoala de dimineata... orgasmul ajunge"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger