NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

duminică

Cum se razbuna femeile pe barbatii tradatori?

In viata fiecaruia dintre noi orice lucru are un pret, iar pretul infidelitatii voastre il platiti din plin. Infidelitatea femeii nu este chiar un fenomen nou, luand totusi amploare in ultimul secol.


Intr-adevar, motivele pentru care o femeie insala sunt diferite de cele ale barbatilor si ne fac sa concluzionam ca e dificil sa vorbim in cazul acestora despre sex exclusiv. Se pare ca femeile insala pentru confirmare, pen tru incredere in sine, pentru sigu ranta, din dragoste sau din razbunare. Daca barbatii, temandu-se de intimitatea unei relatii monogame, cauta confirmari in re latii extra-cuplu, motivatia femeilor pen tru adulter este mai degraba nevoia de apropiere de o alta persoana, ceea ce reprezinta un pericol pentru conti nui ta tea cuplului initial. Cu alte cuvinte, barbatii insala pentru a-si dovedi virilitatea, pe cand femeile din nevoia de sprijin, de dragoste, de redobandire a farmecului feminin. Rare sunt cazurile in care o femeie insala de hobby… deci, atata timp cat sunt satisfacute in cuplu, cat se simt iubite si respectate sunt infime riscurile sa caute fericirea in alta parte.

Emilia POTENTEU, psihoterapeut:
"Desi femeile sunt categoric diferite de barbati cand vine vorba despre relatii extraconjugale, sa nu uitam ca barbatii si femeile fac parte din aceeasi specie. Si dupa orice experienta de acest fel, nimic nu va mai fi la fel. Ceva se schimba pentru totdeauna! Rela tiile amoroase se dezvolta sau se altereaza si exclusiv par tenerii poarta responsabilitatea calitatilor sau deficitelor relatiei lor."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger