NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

joi

Excitatia sexuala


Excitatia sexuala poate fi determinate de stimuli sexuali propriu-zisi sau de alti stimuli care au semnificatie sexuala pentru fiecare persoana in parte in functie de experienta si de circumstante. Orice stimulare directa sau prin stimuli emotionali devine eficienta doar daca se asociaza unei anumite incarcaturi emotionale.
Se poate afirma fara sa fie o greseala ca cel mai important organ sexual al omului este creierul. Fara informatiile stocate la acest nivel in urma unui proces de invatare nici un stimul nu poate fi excitant.
Procesul de invatare este influentat de contextul social, cultura careia apartine individual, dar si de influenta anturajului (familie, prieteni) dar si de genul persoanei respective, de religie, de clasa sociala. Odata ce un element sau o circumstanta este asociat la un moment dat cu o conotatie sexuala (excitanta) toate elementele din clasa acestuia vor deveni excitante.
Varsta influenteaza si ea perceptia excitantilor sexuali. In timp ce persoanele tinere sunt rapid excitabile prin stimuli de orice natura (vizual, tactil) la persoanele varstnice este necesara o interactiune cu stimulul de mai lunga durata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger