NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

luni

Cum sa faci muschi fara sa mergi la sala


Si barbatii se afla intr-o permanenta cautare a trupului perfect. Cat de departe esti dispus sa mergi pentru a arata impecabil in fata reprezentantelor sexului frumos? Chirurgii esteticieni te ajuta chiar si in cazul in care nu esti posesorul unei musculaturi impresionante si nici nu ai timp sa alergi, sa faci sport sau sa mergi la sala de fitness.

Tehnica difera de cea a remodelarii sanilor la femei Grasimea din jurul soldului si lipsa unui abdomen plat, acoperit de patratele de muschi nu mai trebuie sa fie o tortura pentru tine. Ca si in cazul femeilor care vor un posterior bombat si sani voluptuosi, exista o solutie extrem de eficienta si in cazul tau. Cea mai noua metoda pentru un trup "sculptat" care revolutioneaza domeniul chirurgiei estetice este implantul de muschi. "In cazul in care un barbat doreste sa faca muschi fara efort, solutia este simpla: se aplica un implant de pectoral, cu o forma particulara fata de cele concepute pentru sanii femeilor", spune dr. Calin Dobos, medic estetician, specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica. Recuperare in patru zile Este bine sa stii ca riscurile interventiei chirurgicale sunt similare oricarei operatii. Foarte rar se poate intampla ca asezarea sa fie imperfecta. "Recuperarea este foarte rapida, astfel ca in doua - patru zile pacientul poate conduce masina, iar la sase ore de la interventie deja se poate plimba. Sportul este interzis timp de doua luni. Este vorba despre exercitiile care pun presiune asupra zonei pectorale", a mai precizat dr. Calin Dobos. Piept musculos in doar 60 de minute Interventia are o ratiune estetica, dar si medicala. Poti sa apelezi la un astfel de implant atat in cazul in care vrei sa impresionezi prin pectorali "sculptati", cat si daca ai un defect al toracelui, si anume torace insuficient dezvoltat. Operatia se realizeaza sub efectul anesteziei generale. Medicii folosesc in acest scop un aparat cu radioplasma pentru vindecare rapida si nedureroasa. Cu ajutorul acestui aparat se creeaza un spatiu, un buzunar, exact pe dimensiunea implantului, apoi se aplica implantul si se sutureaza pielea. "Astfel, in urma unei interventii estetice de o ora, forma pieptului barbatului devine mai spectaculoasa, iar sansele de a deveni mai atragator pentru sexul opus cresc", mai spune dr. Dobos, unul dintre putinii chirurgi romani care realizeaza astfel de operatii. Operatia costa 3.000 de euro Daca doresti un abdomen plat, brazdat cu patratele de muschi fara sa depui efort trebuie sa stii ca un astfel de implant te obliga sa scoti din buzunar 3.000 de euro. Costul include toate serviciile medicale: implantul, corsetul, controalele periodice, internarea, pansamentele.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Heу theгe! I јust wanted to ask if you
evеr have any tгοuble with hackeгs?
My last blоg (wоrdpress) was hасked
аnd I endеd up loѕing а feω months of hard
work due tο no data baсkup. Do you have аny methoԁs
tо protеct against hacκers?
Look at my website ; http://www.lakelandaero.com/

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger