NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

miercuri

Twitter pentru promovarea site-ului tau


Instructiuni

  1. Intra pe Twitter.com. Odata ce ti-ai creat contul, poti incepe sa iti personalizezi pagina de profil: imagini, background, informatii despre tine. Include si un link catre site-ul tau.
  2. Click in campul pentru status si scrie un mesaj de 140 de caractere prin care le vei prezenta utilizatorilor site-ul tau. Daca exista o promotie, descrie produsul si introdu un link.
  3. Cauta alti useri Twitter. Poti urmari modificarile de status ale unor persoane si ei la randul lor iti pot urmari tie mesajele.
  4. Adauga un link pe site-ul tau catre Twitter, pentru ca vizitatorii sa te poata urmari. Twitter.com ofera numeroase “aplicatii” pentru site-uri, asa ca nu trebuie decat sa alegi una.
  5. Este bine sa ai in lista cat mai multi utilizatori care sa aiba aceleasi interese ca si tine. In acest fel vei asigura impactul mesajelor tale si poate vei obtine clienti mai usor.
  6. Nu trimite mesaje Spam catre utilizatori, deoarece te vor scoate din listelele lor si iti vor bloca mesajele. Trimite numai informatii relevante si numai daca ai adaugat ceva nou pe pagina ta web.
  7. Gandeste-te si la optiunile oferite de aplicatiile pentru telefoane mobile sau PDA-uri. Iti va fi mai usor sa trimiti mesaje in timp ce esti in miscare. De asemenea poti beneficia si de alte site-uri si aplicatii. De exemplu, site-ul Socialtoo.com iti arata cate persoane te au in lista si cate persoane ai in lista. Exista si cateva addon-uri pentru Firefox. Poti astfel sa trimiti mesaje direct din browser. Un alt serviciu este Tinks Magic.

Atentie:

  • Cauta utilizatori care impartasesc aceleasi interese ca si tine. Astfel vei obtine si mai multi utilizatori in lista.
  • posteaza un mesaj de fiecare data cand ai introdus ceva nou pe site-ul tau. Nu uita sa introduci si un link.
  • pune o aplicatie pe site-ul tau, pentru ca utilizatorii sa te poata urmari pe Twitter.
  • nu trimite mesaje Spam. Actualizeaza-ti status-ul numai cand ai adaugat ceva nou pe pagina ta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger