NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

luni

Trateaza-te de vitiligo si-ti vei imbunatati viata sexuala


Ultimele cercetari realizate de psihiatri releva faptul ca femeile care sufera de vitiligo intampina o serie de dificultati in finalizarea actului sexual. Conform studiilor, acestea au probleme in ceea ce priveste excitarea, lubrifierea si capacitatea de a atinge orgasmul. Ce poti face ca sa remediezi situatia in cazul in care ai primit acest diagnostic?

Vitiligo este o afectiune a pielii caracterizata prin aparitia unor pete albe, bine conturate. Medicii spun ca boala apare mult mai frecvent la persoane cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani. Din pacate, nu exista un tratament care sa vindece afectiunea, ci doar ca sa stopeze decolorarea pielii. "Se utilizeaza tratamente de repigmentare sau depigmentare pentru a restabili culoarea uniforma a pielii. Aplicarea de produse cosmetice si creme pentru protectie solara sunt uneori suficiente, mai ales pentru persoanele ce prezinta zone depigmentate in jurul ochilor, in cazul in care nu se pot administra corcicosteroizi", spune dr. Anca Chitan, medic farmacist. Ca sa eviti orice neplaceri, inainte sa te expui la soare este bine sa folosesti creme cu factor de protectie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger