NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

miercuri

Totul despre drivere



Cum functioneaza
In esenta, driver-ele conecteaza componentele hardware de componentele software. Acest lucru este posibil prin CPU-ul (procesorul) calculatorului tau. Driverele mai avansate pot sa se ocupe de performanta calculatorului, dandu-ti mai mult control asupra lui.
Diagnosticarea problemelor
Driverele sunt de obicei la baza multor probleme de software sau hardware. In cazul in care componentele conectate nu mai functioneaza, este de obicei din cauza unor drivere corupte sau care lipsesc. Acest lucru se intampla daca fisierul este descarcat in directorul gresit, sau daca este mutat sau sters din greseala. Cel mai bun mod de a identifica problema este sa descoperi care drivere sunt asociate cu programele ce nu mai functioneaza. Aceasta informatie se afla de obicei in manualul sau ghidul de utilizare.
Solutia
Daca descoperi ca un driver este corupt sau lipseste, sunt mai multe modalitati de a remedia aceasta problema. Daca inca mai ai CD-ul de instalare al programului afectat, acesta va contine informatii de rezerva pe care le vei putea descarca. Insa, daca nu este vorba de asa ceva si programul afecatat nu are CD de instalare, exista drivere gratuite care pot remedia problema.

Cum sa previi problemele cu driverele
Cea mai buna metoda de prevenire problemele driverelor este de a le pastra intr-un loc sigur sau care nu poate fi accesat. Daca ai drivere ce se instaleaza automat, este posibil sa ai deja un loc securizat pentru acestea. Daca iti instalezi singur driverele, consulta manualul de operare pentru informatii despre siguranta stocarii driverelor.
Atentie!
Este important ca toate driverele descarcate de pe internet sa fie legitimate. Unele site-uri pretind ca au driver-ul cautat de tine, dar de cele mai multe ori, ele contin lucruri daunatoare ce pot afecta performanta calculatorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger