NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

luni

Superstitii de la E la O


ELEFANT Picturile cu elefanti aduc noroc, dar numai cand sunt cu fata catre usa.

FARFURIOARA Umple o farfurioara cu apa, intoarce un pahar cu fundul in sus, aprinde un chibrit si pune-l sub pahar; daca absoarbe apa in pahar, este semn ca cel de alaturi de tine, te iubeste.

FATA Daca visezi un chip zambitor, vei fii norocos/a, vei avea succes la bani si in prietenie.Daca visezi un chip neprietenos sau urat, este de rau augur si trebuie sa fi atent/a.Daca te visezi spalandu-ti fata, semnifica necesitatea de a ispasi unele greseli si indiscretii.Daca visezi chipuri necunoscute, se intrevede o mutare la alt loc de munca, alta locuinta, etc.

FEREASTRA O fereastra cel putin, trebuie deschisa in momentul mortii, pentru a permite spiritului sa iasa.

FLOARE Daca vezi prima floare a primaverii intr-o zi de:
Luni - noroc,
Marti - asteptarile tale vor fi incununate de succes,
Miercuri - casatorie,
Joi - mici castiguri banesti,
Vineri - sanatate,
Sambata - ghinion,
Duminica - mult noroc pentru saptamanile viitoare.Un baiat cere merge cu o floare spre scoala, vrea sa-si gaseasca o prietena.

FLUTURE Daca in noul an, primul fluture pe care il vezi este alb, vei avea un an norocos. Daca vezi 3 fluturi zburand impreuna, inseamna noroc.Sa visezi un fluture printre fori, este semn de belsug.Daca visezi fluturi in jurul tau, sa te astepti la vesti din partea unor prieteni pe care nu i-ai vazut de mult.

FOARFECA Daca scapi foarfeca, inseamna ca iubitul/iubita te-a inselat.

FOC Un foc care se stinge, inseamna ca iubitul/iubita ta nu este ocupat/a.Daca focul pe care o fata il face, se tot stinge, inseamna ca fata se gandeste la iubitul ei.

FOTOGAFIE Daca 3 oameni se fotografiaza impreuna, cel din mijloc va muri primul.

FRUCTUL PASIUNII Daca saruti un fruct al pasiunii pe 1 Februarie, visele tale de iubire se vor implini!

FRUNZA Daca prinzi o frunza ce cade in prima zi de toamna, nu vei fi racit toata iarna .

FURCULITA Sa scapi o furculita, inseamna ca un barbat urmeaza sa vina in vizita.

GAND Daca iubesti pe cineva, gandeste-te intens la acea persoana, si sigur o vei intalni.

GARGARITA Daca o fata prinde o gargarita, si apoi o elibereaza, directia in care acesta zboara, este directia din care va veni viitorul ei sot. Aduce ghinion sa omori o gargarita.

GAT Un vis despre gat, este o previziune a apropierii unei sume de bani; daca visezi gat rupt, aceasta semnifica o conducere proasta a afacerilor.

GEANA Daca iti cade o geana, asaz-o pe dosul palmei, pune-ti o dorinta si arunc-o in spate, peste umar. Daca zboara de pe mana, dorinta se va implini.

GHINDA Tineti o ghinda in buzunar si veti avea noroc si o viata lunga.O ghinda in fereastra va tine trasnetul departe de casa ta.

GRADINA Daca vezi in visul tau o gradina de legume, acesta simbolizeaza prosperitatea ce urmeaza sa vina, simbolizeaza o viata linistita si plina de incredere.Daca visezi o gradina de flori, vei avea dragoste, confort si un camin fericit.Daca vei visa o gradina neingrijita, plina de buruieni, inseamna ca ti-ai neglijat nevoile spirituale.

GRAUR Ti se va implini o dorinta daca ti-o pui atunci cand, la inceputul primaverii, vezi primul graur din anul acela.

GREIERE Un greiere in casa aduce noroc.

HARTIE Pe o bucata de hartie, scrie cu cerneala numele iubitei/iubitului, dupa care da-i foc. Daca hartia arde toata, nu te iubeste, daca arde doar pe margini, dar numele ramane neatins, te iubeste.

HRANIT Mireasa trebuie sa-l hraneasca pe ginere de trei ori in timpul petrecerii si vor manca impreuna toata viata.

IADES (OSUL DE LA GAINA) 2 oameni trag de acest os in timp ce-si pun o dorinta, si se va implini dorinta aceluia care la ruperea osului, a ramas cu partea mai mare.

IEDERA Iedera care creste intr-o casa, protejaza pe ocupantii acesteia de vrajitorii si demoni.

INGER Un vis excelent: prevesteste succes, prietenie, dragoste, protectie impotriva bolilor pentru tine si intreaga familie.

INGHETATA Daca visezi ca mananci, produci, servesti, vinzi inghetata, semnifica faptul ca ai o viata de care esti multumit.

INTALNIRE Aminteste-ti de locul unde te-ai impiedicat si acesta va fi locul viitoarei tale intalniri.

INTARZIERE Daca barbatul cu care ai intalnire ca sa mancati de pranz nu a venit, scutura fata de masa si el va veni in 10 minute.

LAMAIE Taie o lamaie in 2 jumatati, freaca aceste jumatati de asternutul in care dormi, in 4 locuri diferite si apoi pune-le sub perna; daca iubitul sau sotul/sotia, iti este fidel, il vei visa la noapte, daca nu-l vei visa, atunci te inseala.

LANT Daca mireasa poarta o cruce sau un lant, ea va fi nefericita.


LAPTE Aduce ghinion sa dai laptele in foc.

LEBADA O pana de lebada introdusa in perna sotului, iti va asigura fidelitatea lui.

LEMN Ciocane de 3 ori in trunchiul unui copac in timp ce ii doresti noroc, si acesta va fi ferit de boli sau de trasnet.Arunca intr-un pahar cu apa, o bucatica de lemn, pune paharul sub pat si il vei visa pe alesul tau, traversand un pod.

LIBELULA Daca visezi ca o libelula aterizeaza pe tine, atunci vei avea vesti excelente despre un prieten aflat la mari departari.Daca visezi o libelula moarta, atunci vestile vor fi proaste.

LIMBA Daca iti musti limba in timp ce mananci, este pentru ca recent, ai spus o minciuna.

LINGURA O lingura scapata pe jos, este semn ca iubitul trebuie sa vina.

LUMANARE Daca o lumanare ce arde in timpul unei ceremonii se stinge, inseamna ca in apropiere sunt spirite rele.Daca visezi lumanari arzand cu o flacara vie si constanta, semnifica stabilitate si belsug.Daca o lumanare se stinge in timpul celebrarii casatoriei, familia va fi nefericita.

LUMINA Daca visezi o lumina, semnifica aflarea adevarului intr-o chestiune care te afecteaza; daca lumina este palida, adevarul va fi aflat doar partial.

MAGIE Orice forma de magie in vis, anunta schimbari neasteptate.Daca visezi ca te distrezi la reprezentatia unui magician, urmeaza o reuniune cu vechi prieteni sau o reantalnire cu o dragoste pierduta.

MAI Daca te casatoresti in Mai, viata iti va fi grea si plina de amaraciuni.

MAIMUTA Daca visezi maimute, acesta semnifica faptul ca ai prieteni mincinosi care te flateaza doar pentru a-si vedea rezolvate interesele.

MANA Daca te mananca palma dreapta, urmeaza sa dai bani. Daca te mananca palma stanga, urmeaza sa primesti bani.

MANCARIME Daca te mananca nasul, urmeaza sa te certi, sa iei bataie, sau sa te sarute un nebun.

MANUSI Daca visezi manusi, te asteapta probleme de ordin legal, legate de activitatea ta, dar pe care le vei rezolva intr-un mod convenabil tie.Daca visezi ca gasesti o pereche de manusi, te asteapta o casatorie sau o noua dragoste.

MAR Gandeste-te la 5 - 6 nume de baieti sau fete cu care ti-ar placea sa te casatoresti. In timp ce rasucesti codita unui mar, recita aceste nume si numele pe care-l vei pronunta in momentul in care codita a cedat, este numele celui ales a-ti fi sot/soata.Un mar pe zi Tine doctorul departe.Daca tai un mar pe jumatate si numeri semintele din interior, vei afla cati copii vei avea.Da unui mar numele unei persoane, incearca cu mainile goale sa-l rupi in 2, si daca reusesti, persoana respectiva te iubeste.

MARGARETA Margarete plantate in fata usii de la intre, tin spiritele rele si necazurile, departe de casa ta.

MATRAGUNA Este o planta misterioasa despre care se crede ca ar combate sterilitatea la oameni si animale, ajuta femeia sa ramana gravida si are influenta benefica in dragoste.Matraguna are proprietati afrodisiatice si fertilizante.Clarvazatorii folosesc matraguna pentru a le imbunatatii capabilitatile extrasenzoriale.

MATURA Nu sprijini matura de pat. Toate spiritele rele pe care ea le-a adunat, se vor refugia in pat. Daca arunci afara pe usa, gunoiul maturat dupa ce s-a inserat, un strain va veni in vizita. Daca cineva care matura podeaua, iti atinge cu matura picioarele, vei ramane necasatorit toata viata. Cand te muti in alta casa, nu lua cu tine matura veche, ca sa nu-ti cari necazurile la noua locuinta. Arunca matura veche si ia-ti una noua. Ca sa previi o noua vizita a civa care nu ti-a facut placere, imediat dupa ce a plecat, matura camera in care a fost.

MIERE Daca visezi miere, este o prevestire pentru sanatate si dragoste.

MIGDALA Daca vezi migdale in visul tau, vei avea pareri de rau (trecatoare).Daca visezi ca mananci migdala, vei fi norocos, dar gustul amarui iti va da un sentiment de vinovatie pentru norocul tau; e trecator.

MOARTEA CUIVA E bine, ti-a "murit moartea".Daca visezi moarte este un semn al nasterii, daca visezi nastere, este un semn al mortii.

MONEDA Poarta ghinion sa iei de jos o moneda cazuta cu "CAP" in sus, dar aduce noroc sa ridici moneda cu "MARCA" in sus.

MURATURA Mancatul muraturilor, este un semn de dragoste.

NAS Daca te mananca nasul, cineva va veni sa te vada: daca este nara dreapta- vine o femeie, daca este nara stanga, este un barbat.Cand nasul iti sangereaza, este semn de dragoste.

NOROC Daca ai noroc in dragoste, nu vei avea noroc la jocul de carti (si invers este la fel de adevarat).Daca esti la o nunta, ia o bucatica de placinta, pune-o sub perna si-l vei vedea in vis pe viitorul tau sot.

OASPETI Daca oaspetii la nunta vorbesc despre casatorie dupa apusul soarelui, ginerele o va insela pe mireasa.

OBRAJI Daca brusc, incep sa-ti arda obrajii, este semn ca cineva se gandeste la tine.

OCEAN Daca stai pe mal si privesti valurile spargandu-se de tarm, se intrevede o cale de scapare destul de dificila dintr-o nedreptate ce a aparut accidental.Daca esti in mijlocul oceanului si esti intre valuri, vei avea atat necazuri domestice cat si in activitatea ta.Sa navighezi pe un ocean linistit, este intotdeauna o previziune pentru probleme ce se vor rezolva.

OCHI Daca ti se zbate ochiul drept, in familie va fi curand o nastere; daca ochiul stang ti se zbate, in familie va fi curand un deces.

OGLINDA Daca spargi o oglinda, urmeaza 7 ani de ghinion.

Poarta ghinion sa te privesti in oblinda, la lumina unei lumanari.Oglinda trebuie acoperita pe perioada furtunii pentru ca atrage trasnetul.Daca o oglinda cade de pe perete singura, cineva din casa va muri.Iti poti vedea viitorul sot, uitandu-te intr-o oglinda, de Halloween.Daca ai spart o oglinda, nu te vei casatori timp de 7 ani.

OPAL Daca esti nascut in Octombrie si porti opal, vei avea noroc; pentru toti ceilalti, nascuti in alte luni ale anului, daca porta opal, au ghinion.

OU Fierbe un ou tare, scoate-i galbenusul si in locul ramas liber din albus, pune sare. Mananca-l: la noapte il vei visa pe alesul tau aducandu-ti un pahar cu apa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger