NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

marți

Siteul Daily Telegraph a fost spart de hackeri romani


Deranjati de modul in care cetatenii romani sunt tratati in presa din Marea Britanie prin asocierea tuturor romanilor cu cetanetii de etnie roma, un grup de hackeri romani au spart siteul ziarului Daily Telegraph.
Doua sectiuni ale ziarului online au fost atacate de grupul de hackeri intitulat RNS (Romanian SeNational Security).
Acestia au inlocuit paginile celor doua sectiuni cu imagini reprezentatnd steagul Romaniei impreuna cu textul urmator:
Ne-am saturat sa vedem cum niste “gunoaie” ca voi incearca sa isi bata joc de tara noastra. Sa ne creati o imagine cu totul alta fata de cea reala si numindu-ne “romanian gypsies”, difuzand emisiuni de tot cacatul gen TopGear.
Daca ati avut tupeul sa enervati o tara intreaga, aflati ca nu ne vom opri aici!
Mesajul conţinea si un link catre un site unde se gasea melodia “The Lonely Shepherd” interpretată de Gheorghe Zamfir si care apare pe coloana sonoră a filmului “Kill Bill”, regizat de Quentin Tarantino.
Una dintre remarcile jignitoare facute intr-un episod al emisiunii Top Gear filmat in tara noastra apare în primele minute ale emisiunii, cand unul din realizatori a declarat ca “Ne imaginam că în România este plin de vaci şi de oameni care aruncă cu pietre în ţigani”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger