NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

marți

Sexul cu un partener este cu 400% mai satisfacator decat masturbarea

Cu totii stim ca barbatii au nevoie de o asa-numita „perioada de recuperare”, imediat dupa ce ajung la orgasm, si ca orgasmul atins prin raport sexual este, de departe, mai satisfacator decat cel la care se ajunge prin masturbare. 


Dar cat de mare sa fie diferenta?
Luand in considerare aceste doua ipoteze, cercetatorii sunt din ce in ce mai convinsi ca fenomenele ar putea interconectate.

Potrivit site-ului New Scientist, dupa orgasm, hormonul prolactin este eliberat in sange atat in cazul barbatilor cat si al femeilor. Tocmai acest hormon ne face sa ne simtim satisfacuti, intrucat actioneaza invers fata de dopamina, care se elibereaza la apogeu.
Profesorul Stuart Brody, de la Universitatea Paisley, Marea Britanie, si profesorul Tillmann Krüger, de la Institutul Federal Elvetian de Tehnologie, din Zurich, au masurat nivelurile de prolactina din sange, separat pentru cate un grup de femei si unul de barbati care au urmarit filme erotice inainte de a se masturba sau de a intretine raporturi sexuale, pana la orgasm.
In mod surprinzator, dupa orgasmul atins prin raport sexual, nivelul de prolactina in sange a fost de 400 de ori mai mare, atat la femei cat si in cazul barbatilor, decat dupa orgasmul atins prin masturbare.
Potrivit unei declaratii a profesorului Brody, acest exemplu explica de ce orgasmul dupa o partida de sex este mult mai satisfacator decat unul dupa masturbare. In plus, profesorul a precizat ca, din moment ce nivelul ridicat de prolactina este legat de majoritatea disfunctiilor erectile, rezultatul noului studiu explica si de ce barbatii au nevoie de acea “perioada de recuperare” dupa sex.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger