NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

vineri

Se poate influenta sexul copilului prin sex?


In momentul in care un cuplu decide sa aiba un copil, inevitabil apare intrebarea "Ce ai vrea sa ai, baiat sau fata?". Raspunsurile variaza, "Vreau neaparat o fetita", "Imi doresc un baietel care sa-mi semene". Majoritatea cuplurilor aflate in acest punct spun ca, pana la urma, nu conteaza sexul, atata timp cat bebelusul este sanatos.Exista mituri urbane care spun ca anumite pozitii sunt favorabile pentru conceperea unei fetite, iar altele pentru conceperea unui baiat. Un raspuns precis nu poate fi dat, deoarece nu au fost facute studii pe aceasta tema.
Printre pozitiile nerecomandate conceperii se numara cea in care femeia sta ca pe scaun, ambii parteneri stau in picioare sau cand femeia sta deasupra.Se stie ca barbatul trebuie sa aiba orgasm cand incearca sa conceapa un copil, desi sperma poate fi eliberata, in cantitati mici, si inainte de punctul culminant. Studiile au aratat ca si orgasmul femeii poate juca un rol important. Contractiile care au loc in timpul orgasmului pot ajuta sperma "sa-si faca drum" mai usor catre uter. Desi este un factor important, nu este vital ca femeia sa aiba orgasm pentru a putea concepe un copil.
Un alt mit care circula spune ca e bine, ca dupa sex, sa stai jumatate de ora intinsa in pat. De preferabil este sa stai intinsa pe spate, cu bazinul ridicat in sus, sprijinit de o perna. In teorie, pozitia ajuta sperma sa-si atinga destinatia, fara a lupta cu gravitatia. Teoria nu este dovedita si nu se aplica la cele care sunt predispuse la infectii ale tractului urinar sau au fost spatuite de doctor sa mearga la toaleta imediat dupa sex.
Si "mitul bicicletei" este des intalnit si chiar practicat. Dupa sex, femeia trebuie sa stea pe spate si sa pedaleze cu picioarele in aer. Miscarile trebuie executate timp de cateva minute. Probabil tot exercitiul fizic are rolul de a amuza partenerul si de a face din conceperea unui copil o activitate amuzanta.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger