NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

marți

Poluarea scade efectul tratamentelor de fertilitate

Daca iti doresti sa concepi un copil si faci tratament in acest sens, ori ai apelat la fertilitatea in vitro, asistata, poate ar trebui sa iei in considerare o schimbare de domiciliu, macar pentru o perioada.

Un studiu recent a aratat ca sansele ca un astfel de tratament sa aiba efectul scontat, un bebelus, sunt reduse cu un sfert in conditiile in care te expui poluantilor din trafic.
Cel mai periculos este dioxidul de azot, toxina emisa de masinile din trafic, centrale electrice si chiar restaurante, care afecteaza drastic sansele ca o femeie sa conceapa.
Poluarea din trafic a mai fost legata si de nasterea prematura, greutatea mica la nastere si chiar malformatiile. In cadrul recentului studiu, realizat la Universitatea Pennsylvania, au fost monitorizate 7.500 de femei, din care unele locuiau in vecinatatea unor strazi aglomerate.
S-a descoperit ca poluarea este in stransa legatura cu inflamatiile si formarea cheagurilor de sange, ambele avand repercursiuni la nivelul sanatatii reproductive.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger