NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

vineri

Mituri sexuale cunoscute

Multiplu...

Numai femeile pot avea orgasm multiplu. Desi aproximativ 30% din femei au avut orgasm multiplu, numai 10% il au in mod regulat. Contrar opiniei generale, unii barbati pot avea orgasm multiplu, fara sa-si piarda erectia. Totusi asta e adevarat in special pentru barbatii tineri.
Inainte de...
Daca o scot inainte de orgasm nu va ramane insarcinata, chiar daca nu port prezervativ. Nu numai ca exista o mare sansa sa ramana insarcinata, dar se poate transmite si o boala. Chiar inainte de ejaculare, din penis iese sperma cu destui spermatozoizi cat sa o lase insarcinata. Aceasta tehnica este ca ruleta ruseasca si cu totii stim care sunt sansele. Intotdeauna pune-ti un prezervativ.
Masturbarea o sa-mi faca penisul mai mare
Desi este extraordinar sa fii intim cu tine insuti, sansele de a-ti creste penisul sunt nule. Imi pare rau baieti.
Femeile prefera barbatii cu penisul mare.
Asta in nici un caz nu este universal adevarat. Poate unele femei prefera barbatii cu penisul mare, dar majoritatea sunt multumite de un penis normal sau chiar mic. Nu marimea baghetei magice conteaza, ci magia pe care poti s-o faci cu ea.
Nu exista punctul G.
Desi unii spun ca este doar mit, multe femei si barbati nu ar fi de acord. Punctul este localizat la aproximativ 5 cm in interiorul vaginului. Pentru mai multe informatii cercetati sectiunea noastra.Femeilor nu le place sa faca sex oral. Desi mai putine femei decat barbati prefera sa faca sex oral partenerului, multora le place. Cum poti afla daca prietenei tale ii place ? Intreab-o, comunicarea este cea mai buna metoda.
Unele femei nu au clitoris.
Unele clitorisuri sunt foarte mici, iar altele foarte mari. Toate femeile insa sunt mandrele proprietare ale unui clitoris. Unele sunt mai sensibile decat altele, dar, fara nici un dubiu, exista.
Daca ea nu ajunge la orgasm, inseamna ca nu i-a placut.
Credeti sau nu, dar aproximativ jumatate din femei ajung la orgasm in timpul actului sexual. Majoritatea femeilor au nevoie de o stimulare a clitorisului pentru a ajunge la orgasm. Majoritatii femeilor le place sexul chiar daca nu ajung la climax.
Toate femeile sangereaza la primul contact sexual.
De cele mai multe ori, femeile sangereaza la primul contact sexual, datorita ruperii himenului (membrana subtire de piele, din vagin). O femeile era crezuta a fi virgina pana cand i se rupea himenul. Dar himenul poate fi rupt si inainte de primul contact sexual. In primul rand, el se poate rupe si datorita cresterii normale a corpului. De asemenea el se poate rupe si datorita tampoanelor sau datorita masturbarii intravaginale. Sangeratul in timpul primului contact sexual inseamna de obicei ca a mai ramas o mare parte din himen care a fost inlaturata de penetrare. De asemnea acesta poate fi cauzat si de lipsa unei bune lubrifieri.
Chiar daca spunem ca masturbarea nu dauneaza, de fapt nu-i asa.
Masturbarea este un subiect controversat in societatea noastra. Desi unii cred ca e perfect normal, iar altii sunt cu totul si cu totul impotriva. Daca religia sau cultura te invata ca masturbarea este gresita, atunci, daca o faci s-ar putea sa ai sentimente de vina. In realitate, masturbarea este foarte sanatoasa. E o metoda ca oamenii sa scape de tensiunea sexuala, fara a exista riscul de boli sau de sarcina. De asemenea, oamenii pot afla astfel zonele erogene ale corpului. Daca aleg sa faca sex, asta-i ajuta sa spuna partenerilor unde le place sa fie atinsi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger