NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

marți

Mituri despre diete

Când vine vorba de pierderea în greutate, toată lumea este în căutarea unei diete magice. Şi, ca să nu mai vorbim, există riscul ca publicitatea să ne păcălească.Oricum, ceea ce nu trebuie să uităm este că nu există termene scurte, pentru a pierde multe kilograme. Deci, învaţă să identifici aceste şase „capcane“:



1. Dietele care promovează sau promit pierderea drastică a greutăţii.
Când începi o dietă, este posibil să scazi mult în greutate în primele două săptămâni (şi o parte s-ar putea să fie din greutatea apei). Cu toate acestea, dacă pierzi mai mult de 2 kg pe săptămână, în săptămânile următoare s-ar putea să pierzi din masa musculară, ceea ce ar însemna că metabolismul tău va încetini în reacţii. De aceea, specialiştii în sănătate pledează pentru pierderea în greutate lentă şi treptată - în felul acesta, grăsimea se va topi şi nici masa musculară nu va fi afectată.
2. Dietele care promit rezultate prin intermediul suplimentelor speciale, cremelor sau poţiunilor - fără - culmea! - vreo dietă anume sau vreun exerciţiu fizic.
3. Dietele care diferă în întregime de modul tău obişnuit de a mânca.
Dacă un program nu este compatibil cu stilul tău de viaţă, şansele ca tu să-l respecţi până la capăt se vor reduce.
4. Dietele care au mai puţin de 1.000 de calorii. Sunt prea greu de susţinut şi pot adesea să-ţi deregleze metabolismul. Ai toate şansele să devii iritabilă şi să te pricopseşti şi cu dureri de cap. Ca să nu mai menţionez de înfometare şi apatie.
5. Dietele fără efort.Nu există aşa ceva. Pierderea în greutate presupune tocmai atenţie şi efort.
6. Dietele care elimină grupe întregi de alimente sau se concentrează numai pe anumite alimente. Sunt frustrante şi te privează de multe elemente esenţiale organismului. Au toate şansele să ducă la sistemul yo-yo, acea spirală „slăbire şi apoi îngrăşare“.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger