NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

vineri

Mituri despre autosatisfacere

Autosatisfacerea este unul dintre cele mai disputate capitole despre sex. Reprezentatii bisericii sustin ca masturbarea este considerata a fi un comportament anormal. De cealalta parte, sexologii sunt de acord ca autosatisfacerea face parte din normalitate. In urmatoarele randuri vei afla care sunt cele mai importante mituri despre autosatisfacere, care sunt argumentele ce se aduc, dar si contra-argumentele.


Sexologii din lumea moderna sunt de parere ca in cazul in care o persoana nu se autosatisface, e posibil sa minta. Mituri precum: masturbarea duce la orbire sau iti creaza probleme psihice daca te autosatisfaci, au ramas la statutul de povesti, deoarece nu a existat niciun caz pana acum. Motivul ar fi ca tu ai un mod aparte de a iti provoca singura orgasmul, care este diferit de modul partenerului. Sunt si specialisti care contesta acest lucru, spunand ca placerea de a face dragoste cu partenerul nu are legatura cu autosatisfacerea.
Partenerului se jeneaza Partenerul tau se simte jenat sa se autosatisfaca in prezenta ta. Atunci cand partenera va incepe prima sa se autosatisfaca sunt sanse mari ca si partenerul sa faca acelasi lucru fara sa se mai simta jenat. 
Masturbarea a dus la aparitia bolilor Sexologul Kellogg a considerat ca autosatisfacerea este unul dintre cele mai grave pacate. Lepra, bolile cardiace, turberculoza au luat nastere din cauza masturbarii. De asemenea, sexologul a afirmat ca fulgii de porumb sunt indicati a fi consumati pentru a promova santatea si sa scada interesul pentru sex. Contrar celor spuse de Kellogg in momentul de fata nu exista niciun aliment declarat ca ar scadea pofta de sex, cu atat mai putin fulgii de porumb. Deci poti consuma linistita fulgi de porumb. 
Masturbare la dus Potrivit unui studiu ce apare pe site-ul www.psychcentral.com, masturbarea cu dusul ocupa locul trei in randul orgasmului la femei( doar dupa ce se ajuta de un obiect sau folosesc mainile. Acest lucru este foarte placut si agreat de femei, dar contestat de catre specialisti care spun ca introducerea unui jet puternic de apa in vagin nu este deloc benefica, mai ales daca este utilizat destul de des. 
Beneficiile masturbarii: In primul rand oamenii se masturbeaza pentru a se simti bine, pentru a reduce stresul si a se relaxa. La femei masturbarea reduce disconfortul pe care-l au din cauza crampelor uterine si a congestiei dih timpul menstruatiei. Te invata mai bine cum sa ajungi la orgasm. 
Sugestii de obiecte pentru masturbare: Nu introdu niciodata o sticla care s-ar putea sparge si te-ar putea rani. Alege sa folosesti o jucarie sexuala pe care s-o indepartezi usor, iar daca folosesti vibrator, nu-l utiliza pentru pentru mult timp, deoarece se va incalzi. Ca lubrifiant evita sa folosesti: sapun, sampon, ulei pe baza de lubrifianti sau creme parfumate, deoarece pot provoca o eruptie cutanata sau o senzatie de uscaciune a pielii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger