NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

marți

Milioane de utilizatori internet nu sunt constienti de pericole


In jur de 30.000 de noi programe malitioase apar zilnic, potrivit cercetatorilor in securitate de la Kaspersky Lab.
Milioane de utilizatori internet isi petrec timpul online fara a fi constienti de pericolele de pe internet, a spus firma de securitate pentru a marca World Information Society Day (WISD).
Utilizarea retelelor sociale, efectuarea de operatiuni bancare si de cumparaturi online au devenit parte a vietii de zi cu zi a milioane de persoane din intreaga lume. De exemplu, site-ul social networking Facebook are inregitrati 400 milioane de utilizatori.
WISD a fost declarata de Natiunile Unite in 2005 pentru a creste gradul de constientizare a schimbarilor in societate aduse de Internet si noile tehnologii.

In timp ce software-le de protectie actualizate sunt esentiale pentru fiecare utilizator web, sunt importante mai ales pentru cei ce isi petrec o gramada de timp interactionand cu alte persoane prin intermediul internetului, a precizat Kaspersky Lab.
Neutilizarea acestui tip de software de protectie permite malware-lor sa ajunga pe computere, unde pot intercepta informatii login pentru retele sociale si alte servicii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger