NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

miercuri

Interpretarea viselor erotice

În momentul în care îţi aminteşti scene erotice visate cu o noapte în urmă înseamnă că inconştientul tău este preocupat de anumite probleme sexuale, pe care e cazul să le identifici în plan conştient. Visele te ajută să faci acest lucru.În vis îţi poţi descoperi dorinţele sau frustrările sexuale din plan real. 

Specialiştii consideră că un vis erotic care te şochează sau te jenează cu conţinutul lui denotă mai degrabă o frustrare, decât o dorinţă. De exemplu, poţi avea o viaţă amoroasă fadă, caz în care visul abundă în scene pasionale. Fii atentă la conţinutul viselor tale şi la cât de mult diferă de viaţa reală. Aşa afli ce te nemulţumeşte şi ce trebuie să faci pentru a aduce savoarea în viaţa ta amoroasă.Specialiştii afirmă că visele erotice îţi arată ce schimbări se vor produce mai devreme sau mai târziu în plan real.Să zicem că eşti într-o relatie în care a dispărut dorinţa pentru partener şi te visezi în permanenţă în braţele unui nou bărbat, pe o plajă exotică. Poţi fi sceptică în a adopta scenariul şi când eşti trează, dar inconştientul te anunţă că ai nevoie şi eşti pregătită pentru o astfel de schimbare în plan personal. Aşa că n-ar strica să îţi asculţi instinctele şi să evadezi.

Cum interpretezi un vis erotic
Sigmund Freud susţinea că visele erotice sunt manifestări inconştiente ale libidoului nostru.
Psihologii contemporani îl contrazic în privinţa universalităţii viselor, afirmând că fiecare vis erotic are o semnificaţie aparte în funcţie de contextul său, una nu neapărat sexuală.
Cosima Klinger-Paul, specialist în interpretarea viselor te sfătuieşte să iei în considerare locul, persoana şi ce faci în timpul visului.
De exemplu, dacă visezi că faci sex într-o maşină, visul poate semnifica că îţi doreşti să ai o maşină, caz în care sexul reprezintă forma de posesiune.Felul în care visul te face să te simţi, legătura lui cu viaţa ta în general sau cu un eveniment petrecut recent sunt alte indicii care te ajută să interpretezi visul.
Iată câteva exemple de vise erotice şi interpretarea lor, acordată de psihologul Gillian Holloway.

Eşti urmărită de un prădător sexual:
Acest scenariu denotă că ceva din viaţa reală îţi provoacă un real stres! Te vezi cu un nou bărbat care nu îţi acordă atâta atenţie precum ţi-ai dori? Psihologul afirmă că acest gen de vise apar de obicei când eşti implicată într-o nouă idilă. Poate că doar ai emoţii sau visul reprezintă un semnal de alarmă să deschizi ochii, să fii prudentă o vreme, până te familiarizezi cu bărbatul cel nou.
Partida de sex este întreruptă:
În punctul culminant cineva intră peste voi şi întrerupe partida toridă de sex, iar visul te lasă cu o puternică senzaţie de frustrare, ce reflectă calitatea vieţii tale amoroase. Recent ai primit o promovare care îţi lasă mai puţin timp pentru iubitul tău? A venit pe lume primul vostru copil? Astfel de schimbări îţi afectează viaţa amoroasă, iar inconştientul tău îţi spune că e cazul să echilibrezi situaţia.
Nu ai unde să faci sex:
Îţi doreşti cu ardoare o partidă de sex, dar în visul tău pur şi simplu nu găseşti mijloacele, lucru care sugerează că eşti în căutarea cuiva cu care să creezi o legătură sexuală şi emoţională. Un astfel de vis apare de regulă atunci când treci printr-o despărţire sau un eveniment recent te-a descurajat în plan personal. Visul îţi spune că e timpul să treci peste dezamăgiri şi să alungi singurătatea.
Un vis erotic violent sau pervers:
Dacă eşti şocată de natura visului, psihologul te sfătuieşte să identifici ce anume te nemulţumeşte la viaţa ta sexuală, chit că este vorba de temeri sau de dorinţe sexuale neîndeplinite. Visul reprezintă un semn că eşti prea încordată pe plan sexual, aşa că e cazul să conştientizezi nemulţumirile tale, pentru a te putea relaxa.

1 comentarii:

Anonim spunea...

There is definately a lot to know about this topic.
I really like all the points you made.

Visit my webpage: http://thedeceptionofallah.com/

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger