NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

luni

HTC Evo 4G Disponibil din 4 IunieDan Hesse a dezvăluit în cele din urmă stabilirea preţurilor şi data de lansare a mult asteptatului HTC 4G Evo. Acesta va fi primul smartphone 4G, va fi disponibil începand 4.06 pentru $ 199.99.
Oferta este condiţionată de încheierea unui contract de telefonie mobilă pe doi ani, a anunţat CEO-ul Sprint Nextel, Dan Hesse, citat de PC World. Sprint este cel de al treilea jucător de pe piaţa americană de telefonie mobilă.
Partea prostă, dar tot odată şi o parte bună este faptul că utilizatorii EVO 4G, cunoscut şi ca Supersonic, vor plăti cel puţin 70 de dolari pe lună, dacă vor opta pentru pachetul Sprint „Everything Data Plan”, la care se vor adăuga 10 dolari, pentru asigurarea acoperirii 4G, indiferent dacă utilizatorul locuieşte sau nu într-o zonă cu acoperire 4G.
Suma de 200$ este numai la abonament, la liber (fără abonament), fiind aproximativ 450$.
Pentru cine se gândeşte la întrebarea “Care este diferenţa între 4G şi 3G?” simplu, la ora actuală, viteza maximă pe 3G, este de 14 mb/sec. 4G, ajunge pana la maxim 1gb/s download!
Ca şi Nexus One de la Google, noul telefon 4G are patru butoane de navigare, respectiv Home, Menu, Back şi Search.
Evo include un procesor Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, memorie RAM 512 MB, memorie internă 1GB, Wi-Fi, o cameră foto de 8 megapixeli şi suportă atât servicii 3G cât şi 4G, dar şi suport HDMI, având o intrare HDMI jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger