NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

miercuri

Cum sa-ti opresti calculatorul in mod automat



Instructiuni
  1. Inainte sa instalezi anumite programe sau sa faci anumite setari, este important sa iti cunosti orarul. Trebuie sa stii cam intre ce ore ar trebui sa se stinga singur calculatorul si intre ce ore lucrezi.
  2. Exista foarte multe programe pe internet care te pot ajuta sa iti opresti calculatorul in mod automat, insa cel mai bine cotat de site-urile de specialitate este Sleep Moon Express. Acest program iti va permite sa iti stingi calculatorul de oriunde din lume, il poti pune pe standby sau poti pune alarme.
    1. Poti sa descarci programul de AICI.
    2. Dupa descarcare si instalare, vei avea la dispozitie trei optiuni pentru stingerea automata a calculatorului.
    3. Una dintre optiuni depinde de un telefon cu bluetooh si camera. Astfel poti stinge sau restarta calculatorul. Pentru stingere trebuie sa specifici adresa de IP a calculatorului, iar pentru restartare, trebuie sa redenumesti o imagine de pe telefon restart si apoi sa o trimiti catre calculator.
    4. Telefoanele care detin tehnologia WTP pot sa tasteze pur si simplu adresa de IP a calculatorului si acesta se va stinge.
    5. O alta modalitate prin care iti poti stinge calculatorul este prin intermediul sunetelor. Nu trebuie decat sa bati o data din palme si calculatorul se va stinge. Programul Sleep Moon xpress are parametrii speciali care recunosc o bataie din palme.
  3. De asemenea, si calculatorul tau are cateva optiuni pentru stingere automata, fara sa fii nevoit sa instalezi alte programe.
    1. Apasa pe butonul Start si apoi alege Control Panel.
    2. Da dublu click pe iconita Scheduled Tasks.
    3. In fereastra aparuta apasa pe Continue.
    4. Cand vei fi intrebat in legatura cu programul dorit, click pe Browse.
    5. Localizeaza folderul %SystemRoot%\System32 si apoi alege fisierul Shutdown.exe
    6. Acum alege un orar pe care sa il respecte sistemul.
    7. De asemenea, da un nume taskului si alege de cate ori vrei sa se repete actiunea.
    8. Alege sa rulezi taskul ca administrator.
    9. Bifeaza optiunea Open advanced properties si apoi da click pe Finish.
    10. Poti alege in continuare alte optiuni pentru task. De exemplu, in campul Run, dupa .exe, poti tasta -S pentru shutdown si -R pentru reboot/restart.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger