NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

miercuri

Cum sa-ti faci propiul meniu la Firefox?


Multi dintre noi am renuntat acum ceva timp la banalul Internet Explorer (IE) in favoarea altor browsere mult mai stabile si mai putin vulnerabile la atacurile exterioare cu care ne confruntam la accesarea anumitor pagini web.

Daca folosit Mozila Firefox 3, in randurile de mai jos veti afla cum sa va creati un nou meniu customizat dupa preferintele dvs.

Pe langa butoanele clasice de "Back","Forward" si "Stop", Firefox mai ofera doar bara de fast searh. Daca sunteti o persoana ce printeaza des pagini de internet sau aveti alte preferinte in modul de folosire al firefox-ului, acesta va permite sa realizati aceste modificari dupa bunul plac.

Pentru a crea un nou toolbar trebuie sa accesati meniul
View optand pentru prima optiuneToolbars, ce deschide un nou meniu in dreapta. Aici veti alege optiunea Customize ce va deschide o noua fereastra in cadrul Firefox-ului. Aici sunt afisate toate butoanele ce pot fi folosite in cadrul unui toolbar. Pentru a crea o noua bara, trebuie sa apasati pe butonul Add new Toolbar din subsolul ferestrei.

Veti vedea o noua fereastra de interogare ce va cere sa tastati numele noului Toolbar. Dupa ce scrieti numele, apsati
OK. Noua bara de comenzi rapide va fi pozitionata chiar sub bara "default" a browserului.

Cu o miscare de Drag and Drop, puteti adauga butoanele in bara dupa placul dvs. Pur si simplu trageti butonul preferat in bara de deasupra.

Dupa ce ati aranjat noul toolbar, puteti incheia procesul, sau, puteti continua cu cateva mici modificari de aspect. In locul butoanelor puteti plasa un text cu numele specific fiecaruia, sau puteti sa le faceti mai mici, bifand casuta: "Use Small Icons"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger