NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

miercuri

Cum sa-ti cresti traficul pe site cu Traffic Swarm


Instructiuni

  1. Poti incepe prin a-ti crea un cont pe Traffic Swarm.
  2. Confirma contul si apoi da login. Apoi du-te in josul paginii pentru a-ti inregistra site-ul. Click pe Add a new site address. Aici vei introduce adresa site-ului tau.
  3. Acum ca ti-ai inregistrat site-ul, trebuie sa alegi un nume pentru pagina. Pagina creata trebuie sa fie in legatura cu site-ul tau si sa fie atractiva pentru cititori. In descriere trebuie sa pui un link catre site-ul tau.
  4. Selecteaza categoriile in care vrei ca site-ul tau sa fie pus. Atentie! Acest lucru este foarte important. Selecteaza numai categorii relevante, altfel risti sa pierzi trafic.
  5. Click pe Update si apoi asteapta ca site-ul tau sa fie aprobat. Acest proces dureaza de obicei maxim 2 zile.
  6. Acum, urmeaza instructiunile de pe site pentru a face din Traffic Swarm pagina ta de start. Trebuie apoi ca in fiecare zi sa dai click pe linkuri. Poti accesa cate linkuri doresti pe zi, insa trebuie sa astepti 20 de secunde intre clickuri. Cu cat mai multe linkuri accesate cu atat mai multe puncte de credit vei obtine.
  7. Poti face upgrade la Traffic Swarm Pro. Desi ofera cateva beneficii in plus, acest lucru nu este necesar.
  8. Creditele tale vor fi afisate in partea de sus a paginii. Daca ai 0, atunci poti da click pe add-uri si astfel vei strange credite.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger