NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

duminică

Cum sa iti intretii sanii

Exercitiile pentru sani


1. Presarea mainilor reprezinta unul dintre cele mai usoare exercitii pe care-l poti face oriunde si oricand. Iti ridici palmele la nivelul sanilor – si odata cu ele si coatele – si le presezi una de alta timp de 20 de secunde. Pentru eficienta executa trei serii.
2. Presa la perete se efectueaza cel mai bine dimineata dupa trezire pentru ca sanul sa ramana ferm toata ziua. Stai in fata unui perete, pune palmele pe el si fa un pas mare in spate. Apoi inclina corpul si executa 15 flotari.
3.Pentru ca sanii sa se mentina mereu tari si ridicati, pe langa gimnastica adecvata, ai nevoie de un sutien bun, care sa-ti vina perfect: nici sa te stranga, nici sa fie larg, adica sa asigure stabilitate maxima
4. Cremuieste-te in fiecare zi dupa dus. Pentru ca pielea sa-si pastreze elasticitatea, nu este de ajuns sa te lotionezi doar din an in Pasti, cand iti aduci aminte.

Fumatul este unul dintre dusmanii principali pentru ca dauneaza circulatiei sangelui.

* Schimbarile bruste de greutate sunt principalul factor raspunzator pentru vergeturi si sani lasati. Daca vrei sa slabesti, fa-o lent!
* Inlocuieste baile fierbinti, zilnice, lungi si tacticoase – care slabesc tesutul – cu dusuri calde-reci, alternative, executand un masaj circular cu dusul in jurul sanilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger