NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

vineri

Cum sa impresionezi usor o femeie

In general, femeile spera sa gaseasca intr-un barbat o fiinta sensibila si totodata, puternica. Vor sa fie apreciate, iubite si ocrotite. Orice femeie care se simte pusa pe primul plan se va dedica trup si suflet persoanei de langa ea. Iata cateva sfaturi utile pentru barbatii care vor sa isi impresioneze imediat iubita:

  • Spune-i adevarul! Chiar daca pare greu de crezut, s-a demonstrat ca femeile ii iubesc mult mai mult pe acei barbati care isi recunosc greseala decat pe cei care le mint. Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa gresesti de fiecare data doar pentru ca ea sa te iubeasca mai mult!
  • Fa-i complimente! Nu folosi clisee gen "imi plac ochii tai" sau "ce mananci de esti asa frumoasa?", incearca sa fii original si cu bun simt. Nicio femeie nu poate rezista unui compliment spus cu sinceritate.
  • Ofera-i flori ocazional! Surprinde-o! Fie ca ii aduci un trandafir sau o lalea, orice femeie va fi magulita de gestul tau si iti va acorda o sansa.
  • Nu o pipai in public! Chiar daca tie ti se pare amuzant, cu siguranta ca ei nu ii va placea deloc. Femeile tin foarte mult la imaginea lor, mai ales atunci cand le vede toata lumea. Astfel de comportament nu este deloc indicat in special in cazul in care de-abia ai cunoscut-o.Respecta femeia si pastreaza-ti picanteriile pentru un alt moment al relatiei voastre.
  • Fii de partea ei! Daca vrei sa cuceresti o femeie, niciodata sa nu te pui impotriva ei! Intr-o conversatie aprinsa in cercul de prieteni, incearca sa fii mereu de partea ei sau mai bine stai deoparte. In niciun caz sa nu ii spui ca nu esti de acord cu ea!
  • Imbraca-te frumos cand esti cu ea! Femeile sunt atrase de barbatii care se ingrijesc de imaginea lor. Fie ca iesiti in oras doar voi doi sau pur si simplu, va intalniti in grup, nu uita sa te imbraci cu gust de fiecare data.Te va aprecia mai mult!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger