NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

luni

Cum sa imbunatatesti viata sexuala dintr-o casnicie

Cuplurile casatorite sunt de parere, in majoritatea cazurilor, ca pasiunea si romantismul de la inceputul relatiei pica in uitare in timpul casniciei.

Se spune ca in majoritatea cuplurilor casatorite pasiunea si focul dragostei dispar treptat pe masura ce problemele casnice patrund in viata celor doi. Expertii sustin insa ca viata sexualapoate fi imbunatatita, in ciuda problemelor numaroase care apar odata cu casatoria, potrivit unui studiu publicat de The Times of India.

Prima mare dezamagire survine in momentul in care tinerii indragostiti viseaza ca viata lor sexuala va exploda dupa ce se vor casatori, insa dupa aceea constata ca lucrurile nu stau chiar asa din cauza problemelor care apar intr-o casnicie.

Este confirmat, sustin expertii, ca de unde inainte de casatorie indragostitii nu se puteau desprinde unul din bratele celuilalt, dupa ce a ajung sa locuiasca impreuna viata lor sexuala sufera o scadere si este trecuta treptat in plan secund.

Cateva dintre motivele care va pot face sa nu mai aveti aceeasi viata sexuala sanatoasa precum inainte de casatorie, dar care pot fi indreptate daca sunt constientizate, sunt analizate si explicate de experti.

1. Probleme casnice. Grijile zilnice, zecile de mici nimicuri pe care le aveti de facut in sau pentru casa, disparitia libertatii pe care o aveati in burlacie, intr-un cuvant monotonia acelorasi griji zilnice alunga pasiunea si aduce plictiseala si blazarea in dormitor.

Sfatul expertului: incercati sa aduceti mereu ceva nou in viata de zi cu zi si inventati activitati casnice cat mai distractive posibil. Toate acestea vor scoate plictiseala din viata sexuala a cuplului.

2. Stresul si problemele de la serviciu reprezinta un alt impediment in pastrarea unei vieti sexuale pasionale dupa momentul casatoriei.

Important in acest caz este ca fiecare membru din cuplu sa isi faca ordine in prioritati si sa nu incerce sa fie perfect. Toate acestea nu vor face decat sa inrautateasca lucrurile. A impartasi probleme si grijile cu care veniti de la munca va ajuta sa stabiliti o comunicare si sa va destresati.

3. Copiii necesita atentie. Fiecare membru al unui camin sufera transformari dupa aparitia in viata lor a unui copil. Acesta le va rapi cea mai mare partea a timpului liber petrecut acasa, iar acest lucru se va extinde si asupra timpului si atentiei acordate sexului.

Partenerii trebuie sa stie ca, in acest caz, important este sa descopere cum sa faca fata schimbarilor si sa aiba rabdare unul cu celalalt.

4. Plictiseala vietii de zi cu zi de dupa casatorie. Multe cupluri ajung in situatia aceasta, fie ca o vor recunoaste sau nu. Monotonia se asterne dupa cativa ani in viata fiecarui cuplu, sustin si expertii, tocmai din cauza apartitiei grijilor, stresului generat de problemele de la serviciu sau de acasa si copiilor.

Expertii sugerea ca aceasta rutina trebuie rupta si, pentru asta, important este ca fiecare sa isi acorde spatiu si timp in care fiecare sa se simta liber.

5. Ea este pregatita, el nu. Daca intr-un cuplu unul dintre parteneri are un libidou mai mare decat al celuilalt, acest lucru poate conduce la numeroase probleme.

Psihoterapeutii si sexiologii sustin ca in aceasta situatie este foarte important ca pertenerii sa isi comunice unul altuia nevoile si dorintele. Iar dupa ce acest lucru este facut nu trebuie sa existe atacuri si invinuiri.

Trucuri si sfaturi pentru imbunatatirea vietii sexuale dupa casatorie

1. Transformati dormitorul intr-un loc destinat placerilor. Cumparati accesorii sexuale, arome si lumanari si instalati un sistem audio pentru muzica favorita.

2. Incercati sa aduceti in baie o atmosfera cat mai calda si placuta, care sa se poata extinde asupra libidoului partenerului.

3. Ascundeti cele cateva kilograme pe care le aveti in plus. Doar pentru ca sunteti casatoriti nu aveti dreptul sa va abandonati aspectul exterior. Incercati pe cat posibil sa aratati cat mai bine, in primul rand pentru partenerul din cuplu, astfel el/ea va incepe sa va admire din nou trupul.

4. Acordati mai multa atentie partenerului. Este foarte important sa nu va abandonati cu totul grijilor si treburilor astfel incat sa uitati cu totul de partener. Comunicarea este o cheie foarte importanta intr-o relatie, iar atat timp cat aceasta nu este folosita distanta dintre parteneri risca sa se mareasca.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger