NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

miercuri

Cum sa blochezi site-uri in Firefox


Cea mai simpla metoda de a bloca site-uri in Mozilla Firefox este sa folosesti un addon gratuit numit BlockSite. Acesta blocheaza site-uri ce au fost adaugate la lista sa neagra si poate fi folosit pentru a bloca si orice link-uri ce duc la site-uri blocate. De asemenea BlockSite este protejat de parola pentru a preveni schimbarea setarilor si folosirea de catre alte persoane.

Instructiuni

  1. Deschide Firefox, da click pe Tools apoi pe Add-ons. Da click pe Get Add-ons apoi pe Browse All Add-ons. Scrie blocksite in bara de cautare dupa ce apare site-ul Mozilla Firefox pentru add-uri, dupa care apasa Enter.
  2. Da click pe Add to Firefox in dreptul BlockSite. Lasa addon-ul sa se incarce apoi da click pe Install Now. Restarteaza Firefox.
  3. Selecteaza Tools apoi Add-ons, dupa care da click pe Preferences pentru Block Site. Asigura-te ca sunt bifate casutele pentru urmatoarele: Blacklist; Enable BlockSite; Enable warning messages; Enable link removal.
  4. Bifeaza Enable authentication apoi introdu o parola daca vrei sa opresti accesul altor utilizatori la setarile BlockSite.
  5. Da click pe Add apoi introdu URL-ul site-ul pe care vrei sa il blochezi. Click pe OK. Repeta acest pas pentru a bloca site-urile dorite, sau da click pe Clear pentru a goli lista cu site-uri. Cand lista este completa, da click pe OK si restarteaza browser-ul.

1 comentarii:

Anonim spunea...

You'll find numerous unique versions of Bowflex to choose from and each one has its possess exclusive attributes, so it helps to make a close examination of them all prior to you make your ultimate final decision.

My website ... http://www.getfitnstrong.com/

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger