NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

miercuri

Cum ma loghez pe hi5


Ca sa te loghezi in hi5 trebuie sa intri pe www.hi5.com si sa te uiti in dreapta paginii. Vei vedea o caseta galbena numita “Conectare” care cuprinde doua campuri: unul in care sa introduci adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat si unul in care sa introduci parola, de asemenea cu care te-ai inregistrat. Sub acestea doua bifeaza casuta aceea langa care scrie “STAI LOGAT” pentru a nu fi nevoit sa te loghezi de fiecare data cand intri pe Hi5. Las-o nebifata daca esti pe un computer public altfel cei care vor intra in urma ta vor avea acces la contul tau.
Dupa aceste etape apesi butonul “
LOG IN“.

NU POT SA MA LOGHEZ IN Hi5

Daca ai probleme in a te autentifica pe Hi5:

asigura-te ca ai introdus adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat pe Hi5. Fiecare cont poate avea cel mult o adresa de e-mail.

asigura-te ca ai tastat corect parola. Fii atent inclusiv la majuscule si litere mici.

asigura-te ca nu ai tastat din greseala spatii, sau alte caractere cand ai introdus e-mailul sau parola.

foloseste link-ul Forgot Password (parola uitata) din pagina principala Hi5 pentru a-ti reseta parola. Iti va fi trimisa o alta parola pe e-mailul indicat. Uita-te si in folderele celelalte cum ar fi Spam sau Junk deoarece unele filtre impiedica stocarea e-mailului in INBOX.

incearca sa folosesi alt browser de net. De exemplu, daca folosesti Internet Explorer sau Safari incearca sa folosesti Mozilla Firefox.

daca in continuare ai probleme si nu te poti loga sterge datele private (CTRL+SHIFT+DEL pentru Firefox). Cauta in sectiunea de ajutor al browserului tau cum sa stergi datele private la celelalte browsere.. de obicei optiunea aceasta se gaseste in meniul “TOOLS“(Unelte).

divider01.GIF

IMI SPUNE “INTRODUCETI CODUL DVS PENTRU A ACTIVA CONTUL HI5″

Asa cum am spus si la rubrica de inregistrare de mai sus, in momentul in care v-ati inregistrat vi s-a generat un cod propriu pe care trebuie sa il introduceti pentru a va activa profilul. Acest cod va este transmis pe e-mailul pe care ati facut contul si ajunge fie in “Inbox” fie in “Spam”.

divider01.GIF

M-am logat in profilul meu si era schimbat, ca si cum nu ar fi fost al meu.

Daca are pozele tale si totul al tau atunci este al tau. Este posibil sa fi intrat cineva, sora, prietena si sa-ti fi schimbat aspectul. Iti sugerez sa iti schimbi parola. De asemenea se poate sa se fi facut ceva modificari la site si sa arate schimbat, de exemplu la sfarsitul lunii noiembrie 2009 s-a schimbat versiunea de Hi5 la toata lumea avand un aspect cu totul diferit.


AM FACUT HI5 UNEI PERSOANE SI ACUM NU MAI POT INTRA PE PROFILUL MEU FIINDCA IMI APARE HI5-UL ACELEI PERSOANE

Ai ramas logat pe profilul persoanei respective. Intra in profil si in dreapta sus, sub numele persoanei careia i-ai facut profil vezi ca este un link [log out], da un click acolo, si apoi logheaza-te din nou dar pe profilul tau, adica introduci e-mailul si parola ta. Vezi ca te loghezi in partea dreapta a paginii unde scrie “Conectare”. Daca nu merge asa, sterge datele private ale browser-ului apasand in acelasi timp tastele CTRL SHIFT DEL si inchide-l si deschide-l din nou.. daca tot iti apare profilul celeilalte persoane mai apasa o data pe link-ul “Profilul meu”.

5 comentarii:

Anonim spunea...

tot imi apare mailu si parola acolo la conectare ce sa fac?

Anonim spunea...

Am un cont Hi5, tot incerc sa ma loghez dar nu pot. Urmez pasii pt resetarea parolei dar nu primesc nici un link pe Mail ca sa ma duca sa pot face acest lucru! Va rog respectos daca stie cineva cum pot sa fac sa-mi sterg contul. Va multumesc

Anonim spunea...

nu ma lasa sa ma loghez pe hi5, imi zice parola gresita cu toate ca am schimbat-o de vreo 3 ori si tot asa imi zice...ce sa fac?

Anny spunea...

Buna am avut hi5 acu cativa ani si nu mai stiu emailul cum pot sa gasesc hi5 vechi? :(

Anonim spunea...

am dezactivat contul temporal......si acum vreau sa il recuperez....imi spune ca nu pot!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger