NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

miercuri

Cum ma inregistrez pe hi5


Aceasta intrebare este sinonima cu: “Cum imi fac un cont de hi5? sau Cum imi fac un profil de hi5?”. 
Intrati pe www.hi5.com si veti observa in partea dreapta o caseta deasupra careia scrie “Inscrie-te pe hi5″. 
In aceasta iti completezi datele care ti le cere acolo apoi apesi butonul acela portocaliu pe care scrie “Inregistrare”.Inainte de a da inregistrare trebuie sa completezi toate campurile, si la nume, si la prenume, si e-mailul care este id-ul tau@yahoo.com sa iti pui o parola, sa alegi data nasterii si sa dai un click pe conditiile de furnizare. 
Daca primesti o eroare in care zice ca trebuie sa scrii numai cu litere de la a la z probabil ai scris la nume cu alte caractere decat cu litere.. anumite campuri nu pot sa cuprinda cifre sau alte semne – doar litere.. de la a-z. 
De asemenea la nume nu sunt permise semnele de punctuatie ci decat simboluri.
Ca sa va faceti cont de hi5 trebuie sa aveti o adresa de e-mail. De exemplu daca aveti id de messenger pe yahoo, adresa voastra de e-mail va fi id@yahoo.com. Daca v-o treceti pe aceasta veti fi avertizati de catre messenger atunci cand primiti un mail (o scrisoare electronica).
Acesta este modul in care va puteti face profil (cont) de Hi5 iar apoi vi-l puteti configura dupa bunul plac. Dupa ce v-ati inregistrat verificati-va casuta de e-mail pe care ati facut contul pentru a citi mesajele trimise de catre Hi5 si pentru a va confirma activarea profilului. Acest lucru este necesar pentru a impiedica pe altii sa faca profile pe adresa voastra de e-mail. De asemenea pana nu introduceti acest cod in profil nu va puteti folosi de el in sensul adaugarii de prieteni, lasat comentarii si altele.

2 comentarii:

Anonim spunea...

nu merge am ingercat de o suta de ori

Anonim spunea...

naspa c nu mere io nam cont

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger