NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

miercuri

Cum imi aflu adresa de e-mail a profilului?


La fel ca in cazul multor astfel de site-uri care retin automat parola si adresa de e-mail se intampla uneori sa fii pus in situatia de a te indoi de parola sau de adresa respectiva pe care ai uitat-o deoarece nu ai folosit-o mai deloc. In primul rand, in cazul hi5, adresa de e-mail este mult mai importanta decat parola pentru ca puteti cere sa va trimita o noua parola pe adresa respectiva.

Apar doua situatii:

1. Daca esti ramas logat si ai uitat adresa de mail nu mai poti sa dai “log out” fiindca pe urma nu mai stii sa mai intri. Acesta situatie este una temporara, fiindca navigatorul tau de internet nu te tine logat in profil la infinit, asa ca trebuie sa te grabesti sa iti afli e-mailul astfel:

Intra pe profilul tau si uita-te in coltul din dreapta sus unde scrie numele tau. Sub acesta vei gasi un link denumit “Cont”. Dai click pe “Cont” si la al doilea paragraf unde scrie “Adresa de mail” ar trebui sa apara in primul camp de scriere adresa de mail pe care a fost facut anterior contul.

Ca sa o verifici introdu-o in caseta de cautare de sus, din pagina, dai search (e un buton din-ala ca lupa) si vezi daca iti apare profilul tau. Daca pe baza adresei aceleia gaseste profilul tau atunci aceea este adresa de e-mail pe care a fost facut contul.

2. Daca nu esti logat, atunci nu ai decat sa intri pe site-ul hi5 si sa cauti cu ajutorul casetei aceleia de cautare toate adresele tale de e-mail care iti vin in minte pana o gasesti pe aceea care duce spre profilul tau.


CUM MODIFIC E-MAILUL SAU PAROLA?

Iti poti schimba parola de la contul tau de hi5 intrand in profilul tau si uitandu-te in coltul din dreapta sus sub numele tau. Vei vedea un link denumit “cont”. Dai click pe acesta.

CUM SCHIMB LIMBA PROFILULUI HI5?

Tot in cadrul paginii “Cont” vei gasi sus o setare de limba implicita. Alegi de acolo limba Romana sau care vrei tu si o intelegi mai bine.. nu, nu are tiganeasca.. stiu, pacat. Dupa ce ai ales limba apesi butonul de salvare din dreptul setarii si gata. Te poti intoarce la profilul tau.

DE CE NU POT SA PRIMESC COMENTARII?

Multi nu stiu dar in momentul in care iti faci un profil ai setat sa nu primesti comentarii de la altcineva inafara de prietenii tai de pe hi5. Intrati in profilul vostru de Hi5. Uitati-va in coltul din dreapta paginii voastre, sub numele vostru veti vedea un link denumit “Cont”. Dati click pe acesta iar in dreapta setarilor de cont veti vedea un link numit “Confidentialitate” – dati click acolo si la setarile de profil dati click pe al 3-lea rand si alegeti ori optiunea “primesc comentarii de la orice utilizator” ori pe cea de-a doua astfel lasand doar prietenii sa va lase comentarii. De asemenea aruncati o privire si peste celelalte optiuni de confidentialitate de aici.

CUM STERG UN COMENTARIU DE PE HI5?

Daca ai primit un comentariu care nu iti place din orice motiv, il poti sterge logandu-te in profilul tau si ducandu-te la comentariul respectiv. Sub el, in partea dreapta vei observa doua optiuni: Sterge | Acesta este spam

Dand click pe prima optiune il poti sterge, iar daca este un comment care nu are nicio legatura cu tine sau cu profilul tau, asa cum am vazut de exemplu niste ferestre fake de Youtube, sau cel caruia i-ai sters o data comentariul te bazaie in continuare cu tot felul de comentarii penibile, dai click pe a doua optiune marcand comentariul ca spam si astfel te vei proteja de comentarii nedorite, nemaiprimind comentarii de la respectivii.

CUM VAD CINE M-A VIZITAT?

Vizitatorii recenti ii poti vedea prin intermediul paginii care apare atunci cand te loghezi in profil, adica aceasta. Ai un link in partea stanga unde scrie “Vezi vizitatorii recenti”. Nu poti vedea insa toti vizitatorii ci numai pe aceia vechi de cel mult o luna. Iar la fel nu ii poti vedea pe aceia care ti-au vizitat profilul fara sa fie logati sau care au setat la confidentialitate sa nu stie nimeni ca i-au vizitat profilul.

Dupa cum veti vedea in acea prima pagina care apare dupa ce va logati se gasesc si sugestii de prieteni, aplicatii, scoli, cereri, mesaje private, prietenii care sunt online in acel moment si starilor lor, ce au mai facut, pe cine au mai adaugat ca prieteni, ce poze au mai pus, ce aplicatii au mai folosit etc.

CUM IMI SCHIMB POZA DE LA PROFIL?

Aici ma refer la poza principala a profilului, aceea care apare stanga sus in profilul tau, si in comentariile pe care le lasi altor persoane. Pentru a o schimba intra in albumul tau cu poze, alege poza care iti place si vei vedea sus un link “Setare ca fotografie de profil”.. este al doilea. Dai click pe el. Link-ul de vazut fotografiile tale se gaseste si sub avatarul profilului tau.

CUM STERG UN ALBUM CU POZE?

Pentru a sterge un album cu poze intrati in profilul vostru de hi5, dati click pe link-ul “Fotografii” de sub avatarul vostru, apoi din acea pagina selectati de deasupra pozei care apare link-ul “Albumele mele” si dati click pe albumul pe care vreti sa il stergeti. Daca aveti poze in acel album este necesar ca mai intai sa le stergeti sau sa le mutati in alt album. Acest lucru se poate face selectand iconitele care apar pe poza atunci cand puneti cursorul pe ea. Dupa ce ati mutat sau sters toate pozele din acel album va aparea un link sa stegeti albumul sau sa uploadati alte poze.

ESTE POSIBIL SA SETEZ HI5 CA SA NU IMI MAI AFISEZE ALBUMELE?

Poti ascunde albumele cu poze astfel incat sa le poata vedea doar prietenii. Poti face asta intrand in albumul pe care vrei sa il tii privat dand click pe link-ul din stanga “Gestionare fotografii” apoi in dreptul albumului cu pricina e un link “[Editeaza albumul]”. Dai click pe el si la intrebarea Cine poate vizualiza albumul?bifezi optiunea “Prietenii direcţi”. De asemenea, aici puteti schimba numele albumului daca doriti.

De asemenea, dand click pe acest link de Gestionare Fotografii din cadrul meniului de unelte va puteti rearanja pozele din albume, sa le stergeti sau sa setati ca si coperta de album printr-o simpla tragere cu mouse-ul. In dreapta jos apare lista albumelor voastre, il selectati pe cel la care vreti sa umblati, in dreapta vor aparea pozele din el a caror ordine o puteti schimba tragandu-le cu mouse-ul dintr-o parte in alta, iar daca trageti o poza cu mouse-ul peste imaginea albumului din dreapta acea poza va fi setata ca si coperta albumului respectiv.

CUM STERG UN CONT DE HI5?

Pentru a sterge sau a anula contul vostru de Hi5 trebuie sa va logati (daca nu stiti cititi mai sus) si in pagina profilului vostru, in coltul din dreapta sus dati click pe “Cont“. Va aparea fereastra de administrare a contului si in coltul din dreapta sus al acestei ferestre veti vedea butonul “Anulare cont“. Dati click pe el si introduceti parola si e-mailul si ati sters contul. Desi teoretic ar trebui sa nu se stearga imediat si sa il puteti reactiva peste o perioada scurta de timp, logandu-va cu datele lui, in momentul in care acceptati sa il stergeti acceptati si posibilitatea de a se sterge imediat pentru totdeauna.

48 comentarii:

Anonim spunea...

nu prea ma ajuta ceea ce ati scris

Unknown spunea...

Nu ma ajuta

Unknown spunea...

Pot intra de pe wassap in contul unei persoane si cu facebot

Unknown spunea...

Nu înțeleg

Unknown spunea...

Cum șterge email care le am m?

www.lenutaa_mirceaa.com spunea...

Cum in aflam adresa de email a profilul...?

www.lenutaa_mirceaa.com spunea...

What is the informatii4u.blogspot.com?

Unknown spunea...

Unde este profilul?Pe Email sau pe Gmail

Unknown spunea...

Nu stiu email de la fb?

Unknown spunea...

Gamil

Unknown spunea...

Tulivalentin76@gmail.com

www.lenutaa_mirceaa.com spunea...

Eu am prins pentru asta in cauza www.hi5.com vs www.informatii4u.blogspot.com?

Unknown spunea...

Madalina stanciulescu

Unknown spunea...

cum pot sami aflu fb nu mai stiu parola si nici Emil

Unknown spunea...

Cum aflu email

Unknown spunea...

vreau adresa mea de email

Unknown spunea...

Cum aflu email

Unknown spunea...

Lidia matei

Unknown spunea...

Vreau să aflu parola de la lidia matei

Unknown spunea...

melindajakab08 @ gmail.com pin 9650

Unknown spunea...

0761254466

Unknown spunea...

Nici eu nu reusec sa ma conectez la fb. am uitat parola si la fb si la mail

Unknown spunea...

Va rog ajutati-ma sa imi recuperez parola la mail

Unknown spunea...

Vreau sami gasesc si eu imeilu la adresa mea d3 facebook Genika Geni

Unknown spunea...

Pe gmail.

Unknown spunea...

Nu stiu email de la fb.

Unknown spunea...

Nu mai stiu parola la facebook si imi trimit codul de resetare pe adresa de mail care nu ii mai stiu parola cum o pot debloca

Unknown spunea...

Cum să-mi găsesc adresa de e-mail din contul feacebook cristinelngru78@gmail.com

Unknown spunea...

Cum să-mi obțin din nou accesul la adresa mea de e-mail cristinelnegru17@gmail.com

Unknown spunea...

Nu ma ajuta această informatie

Unknown spunea...

Buna ziua va rog din suflet sa imi spuneti daca aceasta este adresa mea de mail pentru ca eu nu primesc nici un raspuns de la nimeni va multumim mult o zi buna si frumoasa in continuare.

Unknown spunea...

da

Unknown spunea...

da

Unknown spunea...

Cum aflu emailul

Unknown spunea...

Cum pot afla

Adresa mea de email....???

Anonim spunea...

@EmilBud34056919 twitter
Cum pot recupera parola twitter
@EmilBud34056919 Twitter

Anonim spunea...

Cont Twitter
@EmilBud34056919
Cum pot recupera parola Ajuta pe
EmiL Budis

Anonim spunea...

Cont Twitter @EmilBud34056919
As dori sa ma Ajutati In decurs de urgenta Sa recuperez Acest cont care
Nu pot recupera parola
Va multumesc dati twitter pe Twitter
Cu Anunt pentru recuperare

Unknown spunea...

Ssss

Unknown spunea...

Dddxedzz

Anonim spunea...

emilbud34046919 Twitter
Cum aflu E-maiL.Twitter
Va multumim

Anonim spunea...

emilbud34056919 Twitter
doresc sa recuperez cu E-maiL emilbudis293@gmail.com
Parola Twitter cu emilbudis293@gmail.com

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Cf

Anonim spunea...

Cum pot afla codul trimis prin email

Anonim spunea...

Cum,pot,recupera,un,cont,
Twitter @emilbud34056919
Care nu pot recupera e-mail
din contul Twitter

Anonim spunea...

Cum pot afla

Anonim spunea...

Cum. Pot. Găsi. Parola. ?

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger