NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

marți

Cele mai multe spamuri in SUA, Brazilia si Romania


La sfarsitul primului trimestru al anului 2009, Romania a ocupat locul trei in topul surselor de mesaje spam, cu un total de 5,8% din numarul total al mesajelor nesolicitate. Primele locuri sunt ocupate de SUA (11,6%) si Brazilia (11,5%). In primele trei luni, mai putin de 7% din totalul mesajelor au fost legale, 91% au fost de tip spam iar restul de 2% au fost mesaje infectate cu diverse tipuri de malware.
Studiul a fost realizat de reprezentantii companiei de securitate “Panda Antivirus“, care au analizat 69 milioane de mesaje e-mail. Cantitatea mesajelor spam a crescut usor in lunile ianuarie – martie fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand spamul a reprezentat 89% din numarul mesajelor primite de companii.
Cea mai mare parte a acestor mesaje au fost transmise prin intermediul retelelor “zombie” (cunoscute sub denumirea de “botnet”), adica calculatoare infectate cu programe ce permite hackerilor să preia controlul acestora si a le folosi drept gazda a unor activitati precum transmiterea de spam catre alte calculatoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger