NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

miercuri

Browser-ul Lunascape


Foarte multa lume nici macar nu a auzit despre acest browser. Dintre cei care utilizeaza, totusi, acest browser multi sunt web developeri. De ce este atat de indragit de catre acestia? Ei bine, Lunascape foloseste cele trei tehnologii ale celor mai populare browsere: Gecko (Firefox), Trident (Internet Explorer) si WebKit (Safari si Chrome). Astfel utilizatorii pot schimba modul de lucru in functie de tipul browser-ului dorit.

Desi programul este perfect pentru web developeri, deoarece ei isi pot testa site-urile o singura data, fara sa mai fie nevoiti sa-l incerce mai intai pe Firefox si apoi pe Internet Explorer, cei de la Lunascape considera ca ce au creat ei este pentru publicul larg. De fapt, intentia lor este de a crea un sistem unic de browsing si sa ajute utilizatorii care sunt nevoiti sa se schimbe intre programele de navigare.

Lunascape doreste sa simplifice modul in care un utilizator trebuie sa interactioneze cu un browser si sa nu-l mai faca pe acesta sa invete sa opereze mai mai multe astfel de programe.

In cea mai noua varianta a browser-ului Lunascape exista suport pentru addonurile din Firefox si chiar exista o optiune prin care le poti importa direct din acesta. Din pacate inca nu exista suport pentru pluginurile din Chrome si Safari.

Daca esti web developer, Lunascape este browserul pe care ti-l recomandam. Poti sa testezi site-ul tau pe taburi care folosesc tehnologii diferite si toate in aceeasi fereastra. E ca si cum ai avea cate un tab deschis pentru fiecare browser si toate in acelasi program/fereastra. Vei castiga foarte mult timp.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger