NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

marți

Alimente care alunga celulita


Iata ce trebuie sa consumi:ceai de papadie, o cana pe zi; apa calduta cu lamaie, dimineata pe stomacul gol. Bea apa minerala saraca in sodiu, dar bogata in sulfuri diuretice. Mananca cat mai mult ananas, papaya, coacaze negre, lamaie si urzica. Tratamentul cu cretusca, iedera, vita de vie si seminte de struguri este benefic in eliminarea celulitei. Masajul are si el un rol foarte important. Maseaza pielea usor cu extracte, tincturi si oteturi din coada-calului, musetel, salvie, rozmarin, papadie, coada-soricelului.

Tratamentul cu cretusca 
Infuzia - 50 g de planta uscata si maruntita peste care se toarna o cana cu apa clocotita. Dupa 20 de minute, se strecoara si apoi se aplica comprese pe locul unde exista celulita; - 5-10 g planta uscata si maruntita peste care se toarna 100 ml apa clocotita; dupa 20 de minute se pot bea cinci-sase linguri pe zi. - Decoct - 200 g planta uscata si maruntita se fierbe, timp de 20 min, in 3 l de apa. Se strecoara si se adauga apei de baie din cada. In timpul baii se maseaza zona cu celulita; - 2 sau 3 lingurite de radacina maruntita se fierb, 15-20 de minute, in 250 ml apa; se strecoara si apoi se aplica comprese pe locurile afectate de celulita.
Tratamentul cu iedera 
Frunzele proaspete de iedera impreuna cu seminte sau faina de in se fierb in apa timp de 20 de min. Pasta obtinuta se aplica calda pe locul unde se afla celulita.
Tratamentul cu vita de vie 
Infuzie din frunze de vita de vie peste care se pun doi litri de apa clocotita si se lasa acoperita 20-25 de minute. Infuzia se strecoara si se spala locul afectat de celulita. Se aplica comprese calde timp de 30 de minute. Apoi se aplica comprese cu frunzele oparite tot pentru 30 de minute.
Masaj cu tinctura de musetel 
Se prepara o tinctura de musetel din 40 g flori macerate timp de 6-8 ore in patru linguri de alcool. Se adauga 200 ml ulei de masline la maceratul rezultat. Preparatul se fierbe timp de doua-trei ore adaugand apa, apoi se filtreaza. Zonele afectate de celulita se maseaza cu timp de 15-20 minute in fiecare seara cu compusul rezultat. Se pastreaza in sticle inchise ermetic.
Masaj cu cafea 
Se amesteca zat de cafea cu ulei de masline si se obtine o pasta. Maseaza zonele corpului afectate de celulita cu acest amestec, apoi indeparteaza-l prin clatire.
Masaj lotiune anticelulitica naturista
Se prepara cu amestec din fructe de ienupar (30g), herba de trei-frati-patati (20g) si cretusca (20g), frunze de salvie (10g) si flori de soc (10g). Acest amestec se macereaza timp de 15 zile in 700 ml alcool, se filtreaza, se pastreaza in sticle inchise ermetic si se aplica zilnic, pe zonele cu celulita,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger