NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

miercuri

Administrarea semnelor de carte din Chrome


Instructiuni

  1. Pentru a adauga un site la bookmarks, nu trebuie decat sa apesi pe steluta din fata adresei. Iti va aparea pe ecran o fereastra prin intermediul careia vei putea modifica numele sau crea un nou folder.
  2. Bara cu semne de carte poate fi afisata imediat sub bara de adresa. Poti astfel sa adaugi site-uri in folderele create de tine, sau direct pe bara. Nu trebuie decat sa tii apasat cu mouse-ul pe steluta si apoi sa tragi site-ul in locul dorit de tine. Daca vrei poti sa si ascunzi bara de semne de carte prin apasarea tastelor Ctrl+B, sau se te duci in meniul pentru optiuni din coltul din dreapta sus si sa alegi Always Show Bookmarks Bar.
  3. Poti sa iti organizezi semnele de carte oricum doresti tu. Poti crea oricate foldere doresti. Pentru o administrare mai usoara a acestora, da click pe iconita in forma de cheie din coltul dreapta sus si alegeBookmark Manager. Scurtatura de la tastatura este Ctrl+Shift+B.
  4. In aceasta fereastra poti organiza semnele in ordine alfabetica, le poti pune in orice ordine dorita de tine, poti muta foldere, le poti redenumi, practic poti face orice cu ele. Poti da click pe un folder din panoul din stanga pentru a afisa semnele de carte existente in acesta.
  5. Poti de asemenea sa si importi semne de carte de la celelalte browsere. Nu trebuie decat sa dai click peTools din fereastra se administrare si sa alegi Import Bookmarks. Poti importa si parole sau setari.
  6. Pentru exportul semnelor de carte, trebuie sa alegi, din meniul Tools, Export Bookmarks si sa specifici adresa de salvare a fisierului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger