NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

luni

12 tipuri de sex, pe care orice cuplu trebuie sa le incerce

Fiecare cuplu trebuie sa schimbe ceva in materie de sex pentru a evita monotonia. Experimentarea sexuala face ca o relatie sa se mentina in stare buna si ii ajuta pe parteneri sa se apropie mai mult.

Your Tango iti propune cateva tipuri de sex pe care nu trebuie sa le ratezi.

Sexul de vacanta. Daca prinzi ocazia ca tu si partenerul tau sa aveti cateva zile libere, profita si "refugiati-va" sub cearceafuri. Vacanta de Paste, Craciun sau de Anul Nou sunt perfecte pentru a petrece cateva zile numai in pat. De asemenea, sexul din concediu va aduce aceleasi beneficii relatiei tale.

Ce poate fi mai frumos decat sexul de impacare? Orice cuplu are parte de mici divergente ce pot fi depasite foarte usor printr-o partida de sex. Suna bine, nu?

Sexul animalic. Lasa rusinea deoparte si elibereaza "animalul" din tine. Nici nu iti poti inchipui rezultatul. Daca ai dispozitia necesara, incepe prin a-i "sfasia" hainele partenerului, restul vine de la sine.

Uneori simti nevoia de ceva simplu, familiar si satisfacator. Sexul confortabil este solutia. Este o modalitate de a oferi dragoste si sprijin partenerului, dupa o zi grea la birou.

Sexul pe fuga. Daca te afli la o petrecere plictisitoare, adauga putina distractie si ascunde-te cu partenerul tau intr-un loc mai ascuns si faceti sex. Riscul de a fi prins mareste placerea si tocmai acest lucru te va face sa iti placa aceste intruniri.

Orice persoana are fantezii sexuale. Daca tu si partenerul tau va simtiti confortabil cu acest lucru, nu ai niciun motiv sa nu le pui in practica. Plecand de la ideea ca fanteziile sexuale nu sunt foarte ciudate, tu si partenerul tau puteti sa vi le satisfaceti fara probleme.

Cand esti presat de timp poti apela la o partida de sex rapid. Conditia este sa te asiguri ca si partenerul tau isi doreste acelasi lucru. Daca partenerul accepta sa faca sex doar de dragul tau, relatia va avea de suferit.

Seara, dupa o zi de munca este perfect sa iei lucrurile incetisor si sa ai parte de o partida de sex romantica. Asta inseamna ca trebuie sa te bucuri de fiecare moment petrecut cu partenerul tau si sa pui accent pe partea emotionala. Muzica, lumanari parfumate si o baie cu spuma pot face minuni.

Sexul prin toata casa. Cum suna? Spontaneitatea poate face minuni intr-o relatie. Iubita ta are de gand sa spele in aceasta seara? Uimeste-o si provoac-o la o partida de sex pe masina de spalat.

Sexul in aer liber poate fi amuzant si revigorant. Pentru a nu avea probleme cu legea, aveti grija unde si cand faceti sex in aer liber.

Stabiliti ca o data pe saptamana sa incercati o pozitie noua. In acest fel vei avea parte de senzatii noi si vei afla si ce isi doreste parterul tau.

Maratonul de sex. Cand vremea se strica profita de ocazie si petrece o zi intreaga in pat alaturi de partenerul tau.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger