NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

vineri

10 "arme" sexuale pentru femei


Sunt lucruri pe care orice femeie trebuie sa le aiba in dormitorul ei. Lucruri feminine si nu numai, care ajuta la o mai buna comunicare intre parteneri, intr-un mod extrem de feminin.
Perna-O perna bine pozitionata te poate ajuta sa incerci noi pozitii si sa le "condimentezi" pe cele deja cunoscute. Incearca sa strecori o perna sub partea dorsala in pozitia misionarului. Incearca sa o tii intre picioare atunci cand el te penetreaza pe la spate. Bineinteles ca o poti folosi si in modul traditional: sub cap.
Vibrator-Il poti folosi cand esti singura, dar si impreuna cu partenerul. Studiile au aratat ca femeile care folosesc vibratoare simt o placere sexuala mai mare cu partenerii, au libidoul mai ridicat si ajung mult mai usor la orgasm. Pentru inceput, se recomanda un vibrator mic, cat sa-ti incapa in palma. Pe viitor vei stii ce model sa-ti alegi.
Lubrifiant-Nu doar face ca lucrurile sa alunece mai usor, dar si ajuta ca partida de sex sa dureze mai mult. De asemenea, va permite sa experimentati diverse pozitii. Cele bazate pe apa sunt ideala daca te temi de alergii; lubrifiantele bazate pe silicon au un efect mai indelungat. Poti incerca si un lubrifiant cu efecte: de caldura sau racoritor.
Jucarii-Nu sunt doar pentru copii! Pene, catuse, bice sau nenumarate alte jucarii-sexuale. Le poti alege dintr-un sex-shop sau on-line.
Carte-Cand vine vorba de sex, niciodata nu poti stii prea multe. O carte despre sex te poate ajuta sa aprofundezi diverse aspecte ale domeniu. Citeste-o savurand un pahar cu vine si foloseste ce ai invatat ca inceput de conversatie, spune un sexolog.
Kegel-Exercitiile Kegel tonifiaza si intaresc muschiul pubococcygeus sau muschiul pelvisului, cel care opreste urinarea. Cu cat este mai puternic acel muschi, cu atat mai intens va fi orgasmul, nu doar cu partenerul, ci si cand ti-l provoci singura. Prin exercitii, muschiul ajuta la circulatia sangelui si la lubrifiere, ceea ce duce la o dorinta sexuala mai mare. De asemenea, poti pune in practica exercitiile Kegel in timpul sexului, pentru sporirea placerii. Pentru a exersa Kegel strange muschii ca si cum ai incerca sa opresti urina, apoi relazeaza.
Muzica-Toata lumea stie ca o muzica potrivita poate crea o atmosfera romantica. Important este sa gasesti ritmul care te stimuleaza pe tine. Aduna melodiile care iti plac si iti creaza o stare placuta, imprima-le pe un cd si asculta-le cand esti impreuna cu iubitul.
Lenjerie-Lenjeria te face sa arati, sa te simti si sa gandesti sexy. Poarta ceva, orice, care te face sa te simti increzatoare si atragatoare. Important este sa te placi tu pe tine mai intai, fie ca porti bikiny, un sutien push-up sau un corset. De asemenea, lenjeria intima iti permite sa te joci si sa interpretezi diverse roluri.
Erotic-Orice "material" care te poate duce in starea de excitare si te face sa iti pui in practica fanteziile: un film sexy, o poveste erotica, o poza indecenta sau, poate, un roman de dragoste.
Adevar-Nu ascunde nimic fata de partenerul tau.De fiecare data cand nu ii spui ceva, se creaza o bariera intre voi doi. Daca esti prea timida sa ii spui, scrie-ti dorintele pe biletele pe care le poti lasa in dormitor. De exemplu: "Intotdeauna mi-am dorit sa..."; "Te-ai gandit vreodata la..."; "Nu ma simt confortabil daca fac..., dar putem incerca..."; "Imi place cand..., dar cateodata e prea...". Si fraza pe care toti isi doresc sa o auda: "Esti atat de bun la ..., imi doresc sa primesc mai mult".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger