NOU!!!
Informatia Ta vine cu un nou design si un continut imbunatatit de informatii si referinte utile. Pentru o mai buna functionare va sfatuim sa folositi Google Chrome

vineri

Profilul afectiv al zodiei tale!

ZODIA BERBEC

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!Cum te indragostesti: Repede si intens.
De cine te indragostesti: Mereu de persoanele pe care nu le poti avea.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Esti foarte pasionala, dar vei iubi cu adevarat doar o singura data in viata, restul relatiilor le consideri numai aventuri.
Gelozie si posesivitate: Nu suporti scenele de gelozie, insa tu le faci destul de des.

ZODIA TAUR

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!Cum te indragostesti: Sentimentele tale se instaleaza lent.
De cine te indragostesti: In general te indragostesti de ”baietii rai” care au un caracter puternic si un sex-appeal ridicat.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Iubesti profund si te atasezi puternic. Nu suporti despartirile.
Gelozie si posesivitate: Esti o persoana posesiva. Consideri aceste sentimente ca fiind naturale acolo unde exista sentimente puternice.

ZODIA GEMENI

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!Cum te indragostesti: Cu entuziasm si curiozitate.De cine te indragostesti: De persoane amuzante, sociabile, vorbarete si optimiste, cu un aer tineresc si energie pe masura.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Un nativ Gemeni va sta cu cineva atata timp cat respectiva persoana este interesanta. In momentul in care totul devine plictisitor si rutinier, va cauta pasiunea in alta parte.
Gelozie si posesivitate: Te certi din cauza problemelor de gelozie, eventual te desparti, insa te impaci la fel de usor.

ZODIA RAC

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!Cum te indragostesti: Traiesti iubirea in imaginatia ta si te indragostesti instant de persoana care seamana cu idealul ce exista in visele tale.
De cine te indragostesti: De o tipologie anume, care se apropie cat mai mult de asteptarile tale.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Esti o persoana foarte sensibila si usor de ranit in dragoste deoarece iubesti profund, cu tot sufletul si te abandonezi total persoanei iubite. Iti ascunzi sentimentele pana nu ai siguranta ca sunt reciproce.
Gelozie si posesivitate: Racii sunt foarte atasati si predispusi catre gelozie.

ZODIA LEU

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!Cum te indragostesti: La prima vedere, mereu cu sufletul la gura si cu inima batand alert.
De cine te indragostesti: De persoana care este dorita de toata lumea din anturajul tau.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Incepi mai greu o relatie, dar stii sa o mentii pe termen lung, avand multe calitati interioare: rabdare, pasiune, generozitate si vointa puternica.
Gelozie si posesivitate: Nici nu concepi ca persoana iubita sa se uite in alta parte sau sa acorde atentie altcuiva. Scenele tale de gelozie sunt dese.


ZODIA FECIOARA

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!Cum te indragostesti: Incerci sa mentii mereu o doza de luciditate si sa nu pierzi controlul asupra sentimentelor tale, dominand ratiunea.De cine te indragostesti: Te indragostesti in general de persoanele din mediul tau profesional, de colegi sau amici cu care petreci mult timp impreuna.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Dragostea ta este loiala si pura. Iti oferi insa greu inima, cel mai adesea trec ani pana o persoana ti-o castiga cu adevarat.
Gelozie si posesivitate: Investesti sentimente sincere si astepti aceeasi lucru in schimb. O doza de neliniste te chinuie pana in momentul in care nu ajungi sa ai incredere totala in persoana iubita.

ZODIA BALANTA

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!Cum te indragostesti: Foarte des, la prima vedere.
De cine te indragostesti: Deoarece nu poti trai fara dragoste, adesea te indragostesti de idea de iubire si nu de persoana in carne si oase.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Daruiesti foarte multa iubire si pasiune. Iti doresti cu adevarat sa ai o relatie de cuplu fericita si faci totul pentru acest ideal.
Gelozie si posesivitate: Nu exagerezi cu posesivitatea insa scenele tale de gelozie, atunci cand le faci, sunt memorabile.


ZODIA SCORPION

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!Cum te indragostesti: Pe neasteptate si cu foarte multa pasiune.
De cine te indragostesti: De persoanele care au un erotism foarte puternic si un caracter misterios.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Dragostea ta este profunda, pasionala si totala. Iubesti sau urasti, nu cunosti jumatati de masura.Gelozie si posesivitate: Ai des probleme cu a-ti controla gelozia si posesivitatea.


ZODIA SAGETATOR

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!Cum te indragostesti: Idealismul tau in dragoste te face sa te indragostesti usor si sa speri mereu la un final fericit.
De cine te indragostesti: De persoane noi, care intra brusc in anturajul tau si reusesc sa iti incite curiozitatea.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Te caracterizeaza generozitatea, pasiunea si sinceritatea sentimentelor.
Gelozie si posesivitate: Iti bazezi relatia de cuplu pe incredere reciproca pentru ca sa nu fie probleme de gelozie. In general, ai o toleranta destul de mare si nu faci caz din maruntisuri.

ZODIA CAPRICORN


Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!Cum te indragostesti: Rar, dar foarte profund.
De cine te indragostesti: De persoanele de succes din mediul tau, cu un caracter puternic, deoarece admiri sincer aceste calitati.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Cu toate ca iubesti in adancul sufletului tau cu mult devotament, nu stii sa iti arati sentimentele. Demonstrezi prin faptele pe care le faci nu prin cuvinte.
Gelozie si posesivitate: Incerci sa ascunzi acest lucru, insa esti o persoana foarte geloasa si posesiva, sentimentul de nesiguranta te necajeste des.


ZODIA VARSATOR

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!Cum te indragostesti: Te indragostesti destul de rar, esti prieten cu persoanele de sex opus, insa mai greu iti fura cineva inima.
De cine te indragostesti: De un prieten bun, cu care ai subiecte comune de discutie.Cat de profunde sunt sentimentele tale: Sentimentele tale sunt deseori intelectualizate deoarece iti place sa ramai oarecum detasat in relatiile tale, sa iti pastrezi independenta.
Gelozie si posesivitate: Incerci sa te detasezi de aceste emotii pe care le consideri cele mai mari amenintari ale unei relatii bazate pe sinceritate si incredere. Ceri multa libertate in relatia de cuplu.

ZODIA PESTI

Astrologie: Profilul afectiv al zodiei tale!Cum te indragostesti: Iti este frica de dezamagiri de aceea te abandonezi mai greu iubirii.
De cine te indragostesti: De persoane cu care petreci mult timp si fata de care incepi sa simti afinitate sufleteasca si intelegere mutuala.
Cat de profunde sunt sentimentele tale: Esti o persoana romantica si idealista, iti oferi sufletul pe tava persoanei iubite si ajutorul tau este neconditionat.
Gelozie si posesivitate: Din cauza idealismului tau iti doresti o relatie fara conflicte, fara gelozie, insa nu reusesti mereu sa faci cu bine fata suspiciunilor si emotiilor negative.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
enterclick.ro - generator trafic web
Powered by Blogger